Hirdetés
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
dobsa
csendes tag
Ma rákérdeztem az üsz-nál, azt mondták, hogy 300Ft-os kedvezménynek kellene lennie. Azt ígérték, hogy jelzik a háttérosztálynak ezt a problémát. Kíváncsi leszek rá a jövő hónapban, hogy megtörténik-e az elmaradt (akkor már 4 hónap) kedvezmények jóváírása.
Ezek szerint akkor nálatok is össze-vissza kezelik ezt az e-számla kedvezmény jóváírást... -
dobsa
csendes tag
Sziasztok!
Csak internet (FTTH) szolgáltatás esetén e-számlázással mennyi havidíj kedvezményt kellene adnia a szolgáltatónak? A tegnapi számlán -100Ft kedvezmény szerepel, amit sikerült 3 hónap alatt elintézniük. Nekem az ügyfélszolgálat 200Ft vagy 300Ft-ot említett, amikor reklamáltam az elmaradt kedvezmények miatt.... -
dobsa
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Invitel FTTH internet szolgáltatáshoz milyen eszközt ad jelenleg a szolgáltató? Csak internet lesz bekötve. -
dobsa
csendes tag
Optikai lefedettségű területen milyen modemet adnak jelenleg csak internet előfizetés mellé?
-
dobsa
csendes tag
Ügyfélszolgálatra rákérdeztem, szervízszolgáltatást jelent a spec. HD szolgáltatás.
https://www.invitel.hu/ugyfelszolgalat/technikai-informaciok/szervizszolgalat -
dobsa
csendes tag
Csomagváltás után ma belépve az Inviteles fiókomba, érkezett egy üzenet, miszerint a mai nappal új spec. HD szolgáltatás kiegészítő szolgáltatását bekapcsolták???
Ez mi lenne?
(NET15-ről NET 30-as csomagra váltottunk, nincs TV szolgáltatás) -
dobsa
csendes tag
Sziasztok!
VDSL területen lévő internet-szolgáltatáshoz szükséges valamilyen hang-alapú előfizetés is?
Tavaly ugyanis költözés miatt át lett helyezve az új címre az internet szolgáltatás (kábeles területről VDSL-re).
Azonban az internet előfizetés mellett szerepel azóta szerepel hang szolgáltatás is, amit fizetünk.Az ügyfélszolgálatos szerint csak így tudták megoldani...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- E-book olvasók
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest