Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
Lali-213
üzenetére
Helyi hálón nem kell külső ip-re FW. Nálam 9091 transmission miatt és a 8088 van csak kiengedve amúgy a popi miatt. Így távolról is elérem, de belső hálón annak mennie kell gond nélkül. Majd megnézem otthon mik a beállítások hozzá úgy 4 éve csináltam pontos adatokra nem emlékszek.
-
Lali-213
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Elnézést, hogy itt bénázom, de nem vagyok egy nagy hálózatmester.

Azt szeretném elérni, hogy a médiajátékosom rendesen tudjon kommunikálni a routerrel. A 8077-es portot szeretném forwardolni, de nem akaródzik összejönni.
Elérem az eszközön tárolt adatokat ftp-n keresztül és a weben keresztül is (természetesen csak akkor, ha a helyi hálón vagyok, de többre nem is vágyom). -
törölt tag
válasz
üzenetére
+
Azt hitte, hogy az RTL Klub drága? Ezt nézze, mennyit kér a TV2!
150Ft +290 Ft =440 Ft

Nyilván egyéni a dolog, de én csak az RTL-t nézem a kettő közül. Így elég kevés az esély, hogy mind a kettőt bevágják minicsomagba, majd kollektíven minden szolgáltató megemeli az árakat... De akkor már az Invitel is sugározhatná az RTL HD-ben.
-
törölt tag
Fizetős lesz az RTL Klub! Ennyibe fog kerülni havonta
" csatorna az MTI érdeklődésére azt közölte: a szolgáltatók által a társaságnak fizetendő médiaszolgáltatási díj átlagos, kedvezményes ára előfizetőnként havi 150 forint, amely a jelenlegi csomagelhelyezést feltételezi, de ebből még további kedvezményt kapnak a gyorsan és hosszabb távra szerződő partnerek így az RTL indulóára akár 135 forint is lehet."...
...
"Közölték: minden szolgáltató maga dönti el, hogy a műsordíjat átterheli-e az előfizetőre vagy nem."Mivel az Invitel már a HD verzióból sem kért remélhetőleg - ha törvényi kötelezettsége nem áll fenn - átteszi minicsomagba.
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
En nem is ertem miert jo az inviteltol venni, mikor az 1 eveset dragabban adja, mint maga a ceg, a 2 evesnel van 5-600ft kedvezmeny.

-
-
zzola
titán
Pénteken lejárt a KAspersky kulcs, reggel 9-kor igényeltem újat. Ma újból hívtam őket, mert kulcs sehol! A faszi szó szerint belehazudott a fülembe, azt ígérte, ma (kedd) megérkezik...mondanom sem kell, hogy lófsz sem jött!

-
-
taki01
őstag
válasz
Lali-213
üzenetére
Bocsi nem válasz akart lenni.
GigaDSL-t ígér Qualcomm. Erre azért kíváncsi leszek, hogy milyen távolságba adják majd ki a Gigabites vonalat DSL-en.
-
Lali-213
senior tag
Most szívok a port forwardolással, mert a Huawei nem akarja látni a Popcorn Hour médiajátékosomat.
Van itt tapasztalt versenyző köztetek? -
-
törölt tag
Volt egy 30-60 perces kiesés, vihar miatt
UPS-ek, még feszültségingadozást sem jeleztek, de a CMTS leállt egy időre. -
kigyi_23
addikt
válasz
Lali-213
üzenetére
Zalában nem hiszem, hogy gondot okozott volna, legalábbis nem vettem észre kiesést újraindítva nem lett a rendszer 1 órája adtam a NAS-nek egy kis munkát innen a cégtől tehát net is van otthon. Router meg szegény megy már 117, vagy 118 napja nem is tudom már pontosan
Majd a nyári viharok valamelyike reseteli 
-
Lali-213
senior tag
Az esti vihar okozott valami galibát az internetszolgáltatásban nálatok? Csak azért kérdezem, mert újra kellett indítanom a routert. 3 napja lett beüzemelve a Huawei és a Linksyst ennél ritkábban kellett resetelni (hónapokig hozzá sem kellett nyúlni).
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Igen rendben vannak a jelszint.
Akkor nem volt vihar, most alakul valami égzengés. Tegnap délután sem volt jó például a Hír TV. De nem foglalkoztam vele, különösebben, csak későeste amikor már nem a táblagépen megy a Stream, akkor szoktam tévézni, és végignéztem, hogy minden rendben van e, majd meglepődve láttam, hogy több csatorna is érintett. Lefuttattam egy teljes jelszint keresést, abból már látszott, hogy az is rendben van, és központi hibáról lehet szó.
(#21068) kabelmania27: Nem jelentettem be, mert éjjel volt, és ez olyan gond, ami mindenkinek fel fog tűnni a környéken, aki inviteles kábeltévét néz, szóval gondoltam reggelre megoldják. Nem is tévedtem, mert megcsinálták, most rendben működik

-
-
törölt tag
-
S e t h
nagyúr
válasz
kabelmania27
üzenetére
Na ez volt az alapfelvetésem, hogy emiatt nem mehet-e, ezek szerint igen.
Jelenleg ezt nem tudom kiküszöbölni, szerzek kábelt, köszönöm a segítséget! -
W h o z Z y
tag
Sziasztok!
Pár napja cserélték le a régi mondemet egy zte zxhn h108l-re.
A problémám az,hogy a LAN ledje villog,nem folyamatosan és nem is szabályos időközönként,csak úgy random.
Ilyenkor a tálcán lévő hálózati ikonon is néha felugrik egy pillanatra a piros x-es jelölés,mint amikor nincs bedugva a kábel.
Internet van,wifi is viszont vannak olyan játékok,ahol(szerintem) ez miatt nagyok a laggok,olyankor egy pillanatra megszakadhat a net,vagy fogalmam sincs.Ha esetleg valaki tud valami megoldást azt megköszönném!
-
taki01
őstag
-
S e t h
nagyúr
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
janaman01
addikt
Köszönöm az infókat és a segitséget . Valóban az lesz a legjobb , elkapok egy értelmesebb képességű szomszédot

-
-
janaman01
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Igen köszönöm!
Tehát akkor mondjuk egy digitális kolibri XL 60/5 net illetve a tv mellé mennyire fog stabilan jönni? -
kabelmania27
félisten
válasz
janaman01
üzenetére
Üdv!
Arrafelé koax szolgáltatás van+elérhető a digitális tévé (dvb-c) szolgáltatás.
invitel.hu oldalon lakáscím beírása után kifogja írni az elérhető csomagokat.
Összefoglalóban sok dolog össze van szedve, de ha kérdésed van nyugodtan felteheted. -
janaman01
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ez jó kérdés... ( Törökszentmiklós) igy kapásból meg nem mondom de majd utánajárok.
-
-
janaman01
addikt
Sziasztok. Nemsoká költözünk városon belül egy másik házba. Most a telekomnál vagyok ( tv internet telefon) . Utánajártam , hogy ahová mennénk ott már a telekom nem tud 20 megás netet biztositani ...max 1 mega...viszont van invitel. Mennyire megbizható az invitel netje? Szokott lenni akadozás stb...illetve a tv szolgáltatás is érdekelne mert ha nincs velük gond akkor komplett csomagra szerződnék
Köszi a válaszokat. -
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Kaptam a szolgálattótól ZTE ZXHN H108L, mivel az elődje tönkrement.
Nem voltam itthon, amikor a szerelő nálunk járt és sajnos elég beszédes hálózatnevet adott meg a feleségem a szerelőnek, amit szeretnék megváltoztatni, de sajnos nem megy.
A számítógép wifin keresztül csatlakozik és nem tudok belépni a modem setupba, a böngésző nem nyitja meg az oldalt.
Már nem jutott más eszembe, csak az, hogy wifin keresztül nem fog menni, csak ha vezetékkel kapcsolódom.
Vagy van esetleg más ami elkerülte a figyelmemet?
Előre is köszönöm a segítséget! -
-
törölt tag
Az is egy megoldás, vagy én azt javasolnám, hogy igényelj egy NMHH mérődobozt, ilyen Internethez Gbps-os routert adnak, aminek ugyan le van tiltva a WiFi-je, USB-je stb, de a 100-as netedet kihajtja, az egyik LAN portjára megy a PC-d, a másikra meg a mostani WiFi-s routered, és szórja a WiFi-t.
-
Linem
senior tag
A legolcsóbb módszert választottam, kiiktattam a routert.
Ha kell a wifi, majd gyorsan visszakötöm..
-
Linem
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem, akkor egyelőre megelégszem ennyivel is, mert nem akarok erre többet költeni. Köszönöm a segítséget.
-
Linem
senior tag
-
törölt tag
Bár korábbi darab, és én itt egy másik márka újabb routeréről írtam, de a lényeg ugyanaz. Sokan azt gondolják, hogy a 100 Mbps-os router képes a 100 Mbps-mal tölteni.
-
-
Linem
senior tag
válasz
üzenetére
A tőlük kapott routert használom, de nem ilyen típusú, hanem még a TP-Link TL-WR740N.
Ősszel járt volna le a 2 év hűségem (Invilág L 30/4 + Super HD). Meggyőztek, hogy érdemes váltanom, mert így háromszor gyorsabb lett a net ugyanazért a havidíjért + a 4 új HD csatorna is bekerült. -
Lali-213
senior tag
Sziasztok!
Ma sikeresen bekötötték a netet. Az ígért 30/10 az első mérés után 33/12 mbites eredményt hozott. Ez ígéretes.
Egy Huawei modem/routert kaptam. Elsőre ez sem tűnik vészesnek. Ezt tudom valahogy saját eszközzel helyettesíteni? Eddig egy Linksys E2000-es routert használtam. Hasonló kategóriás eszközre gondoltam a cserét. Lehet az inviteles nettel használni másik modemet, mint amit kaptam? Vagy hagyjam meg ezt? -
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ha nem váltottál Kolibri csomagra, akkor marad a HD Super csomagod, de csak addig ameddig a hűségidőd tart rá, mert utána kiikszelik.
"HD Super csomag (2016. május 1-től nem rendelhető)"
Ha váltasz Kolibri-re, pl Kolibri XXL-re, akkor maximum a HD Prémium jön szóba a helyére.
-
válasz
headhunter
üzenetére
Fogalmam sincs mert Super HD csomag van és abban benne van... csak azt hittem itt a nagy csomagvariálásokkal kitoltak velem és eltűntették azokat amik bekerültek a családi HD-be... de szerencsére nem.

AMC HD, ATV HD, DigiSport 3 HD, Film Café HD azok amik kódoltak és nem tudom nézni... ez a "delta" az új családi HD és a régi családi + Super HD között.
De szerintem amugy nem "nyitott".
-
headhunter
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nálad a TV2 HD "nyitott"?
-
zzola
titán
Ma újra kellett telepítenem a PC-t,a Kaspersky kulcsot már nem fogadta el a telepítő...reggel 9 óta nem sikerült kiküldeniük az újat, nem csalódtam...
-
Nálatok is eltűnt a TV2 HD meg a SuperTV2 HD meg a Sport2 HD a kiosztásból?Ah oké... újrakerestettem a tévével és megtalálta.

-
Linem
senior tag
Kolibri XXL 100/8-nál ez reális sebesség? Reméltem, hogy lesz jobb is, de úgy látszik, hogy ez a maximum.

-
törölt tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Egyébként írhatták volna azt is, hogy figyi senkinek sem lesz Internete aki a szolgáltató ügyfele éjszaka azon a napon

Bár lehet, csak a kábeleseket érinti. Mondjuk átalszom
Szerencsére nem nappal lesz 
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Engem lehet, hogy érint...
-
zzola
titán
Ma is jött egy!
Tisztelt Előfizetőnk!
Tájékoztatjuk, hogy az E.ON Zrt. közleménye szerint áramszünet várható, melynek következtében
analóg kábeltévé, internet, telefon szolgáltatásunk teljes kiesése lesz tapasztalható:2016.06.01-én 09:00 - 15:00 óra között
Kozármisleny: Kamilla u: Szennyvízátemelő területén.Az áramszünetet követően szolgáltatásaink zavartalanul működnek, azonban előfordulhat, hogy az internetkapcsolat nem áll automatikusan helyre. Ebben az esetben kérjük, hogy a kábelmodemet újraindítani szíveskedjen!
Előre is köszönjük szíves türelmét és megértését!
Tisztelettel:
Invitel Távközlési Zrt. -
Kicsirics77
veterán
Ugyanezt én is megkaptam Martfűn.
-
zzola
titán
Kozármislenyben:
"Tisztelt Előfizetőnk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy kollégáink karbantartási munkálatokat végeznek. A karbantartásban az Ön Invitel Távközlési Zrt-től igénybevett internet és telefon szolgáltatása is érintett lesz.
A karbantartás időpontja:
2016.06.09-én 00:30 - 04:00 óra között folyamatos
04:00 - 05:00 óra között szakaszos szolgáltatás kiesés lesz.A munka befejezését követően a szolgáltatások zavartalanul fognak működni, azonban előfordulhat, hogy az internetkapcsolat nem áll automatikusan helyre. Ebben az esetben kérjük, hogy a kábelmodemet újraindítani szíveskedjen!
Előre is köszönjük szíves türelmét és megértését!
Üdvözlettel:
Invitel Távközlési Zrt
Ügyfélszolgálata" -
whiskeys
őstag
Kiharcoltam egy karbantartást a környéken. Egy napig ment a feltöltés 8 mbit-el. Mától újra max a 3 mbit a plafon.... Addig, egy hétig 0.11 mbit volt csak a feltöltés.... 😞 😞 😞
-
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Itt katonás rend van, ha valami változik már mennek is a srácok az oszlopra, bár az utóbbi 2 évben maguktól teszik nem kell szólnom

-
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Itt ez új future atomstabil volt eddig a hálózat semmi kilengés.
Vonali értékek:
[link] -
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Igen akkor valami nem tervezett lehetett. Viszont a többi napot ez nem magyarázza a jelenség ugyanez volt néhány naponként úgymond visszatér és az egész városra hatással van.
-
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Igen a frekit megtalálja ki is írja ranging complete.... (ha jól emlékszem a kifejezésre) szóval azt tudja, hogy van központ csak tovább nem jut.
Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha kell a wifi, majd gyorsan visszakötöm..