- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
johniee
senior tag
válasz
bimbula53 #693 üzenetére
Csináltam egy újabb leírást egy másik srác leírásából, benne minden ami kellett nekem, alapból magyarítva van az egész, ami már a ZIP-be került:
Google Drive [link]
Ha minden be van importálva/telepítve, akkor hiba nélkül kell lefutnia a kódnak.A legújabb ESP32-2432S028 USB-C csatlakozós, és PCM5102 volt hozzá nekem.
Lehet helyette a Max98357 I2S 3W Class D Amplifier-t használni, a kódban ez is változtatható.
itt az eredeti rajzon el volt ba**va és nem volt egyértelmű a bekötése a türkiz--világoskék, a bal alsó lába az RGB LED-nek a DIN-re megy.
A Jumpert is össze kell forrasztani és a kis nyilakkal jelölt módon a hátulján:
Az IO16, azaz az RGB LED bal felső lába lett a jeladó a távirányítóhoz, ez a kódban(myoptions.h) is 16-osként szerepel.
A sárgával jelölt IO22 vagy GND - IO27 közötti láb ugyanaz, közös szál futott a NYÁK-on.
A csatlakozó alapból így lesz, mivel 4pinest adnak hozzá.
Az SCK nevű pin-re semmi sincs csatlakoztatva.
A hozzá optimalizált infrás távirányító így néz ki, kell neki GND, +3.3V és egy jel csatlakozó(RGB LED bal felső IO16) - összesen 3 érintkező, villog a kis NYÁK LED-je, ha nyomogatod a távirányítót.
Használhatsz másik távkapcsot is hozzá, a webes interfészen kell úgyis betanítani. -
G25
újonc
válasz
bimbula53 #693 üzenetére
Szia, nekem van 2 db egyforma aliexpesszes esp32 " https://www.aliexpress.com/item/1005006096709541.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.21ef1802tnqu1g" nem sikerül vele valahogy semmi, webradiót épitenék, valamilyen memória, puffer , rossz cimzést ir, fentebb olvasható elvileg, már irtam róla. Kérésem lenne érdekelne a pontos tipus,, ár, beszerzési forrás, kód leirás. meg kell épitenem, ajándék lenne belőle. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest