-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre077
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #1026 üzenetére
Újabban már a gyártóit is feltettem.
-
Imre077
csendes tag
Jövő héten tudom kipróbálni a melóhelyen. Egyenlőre a szomszéd "nyitott" wifi-ére próbáltam csatlakozni, ugyanolyan eredményeket kaptam.
Driverek naprakészek, és igen fix-es a csatorna. -
Imre077
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu Lifebook A557-es masina. 2017 júniusában lett vásárlova. Idén márciusban ütötte fel a fejét a probléma, miszerint a WIFI csatlakozás nagyon nehezen megy. Ez alatt azt értem, hogy bekapcsolás után szépen megy van net, de egyszercsak gondol egyet és lecsatlakozik.
Ilyenkor nincs más választás, mint a router ( TP-LINK TL-WR740N) áramtalanítása 5-10 percig, majd a laptop újraindítása a routerrel egyidőben (próbáltam már csak a gépet, illetve csak a routert újraindítani, de sajnos nem ment). Márciusban már áldoztam rá pár óra Google-ozást és rendszer állítgatást, de semmi.
Szervízben még nem volt, mivel a procedúra után egy ideig tökéletesen megy minden. Azért zavar leginkább, mert a házban 2 másik gép (mindkettő asztali PC) megy ugyanarról a routerről és ott semmilyen hiba nem jelentkezik, és nem is szeretik a használóik ha naponta 3-szor le-fel kapcsolgatom a WIFI-t.
Lehet csak az én beképzelt hülyeségem, de mintha ez a probléma akkor jelentkezne, ha lecsukom a képernyőt vagy pedig teljesen kinyitom (feszegetés nélkül természetesen).
Minden segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest