Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2025: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre077
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu Lifebook A557-es masina. 2017 júniusában lett vásárlova. Idén márciusban ütötte fel a fejét a probléma, miszerint a WIFI csatlakozás nagyon nehezen megy. Ez alatt azt értem, hogy bekapcsolás után szépen megy van net, de egyszercsak gondol egyet és lecsatlakozik.
Ilyenkor nincs más választás, mint a router ( TP-LINK TL-WR740N) áramtalanítása 5-10 percig, majd a laptop újraindítása a routerrel egyidőben (próbáltam már csak a gépet, illetve csak a routert újraindítani, de sajnos nem ment). Márciusban már áldoztam rá pár óra Google-ozást és rendszer állítgatást, de semmi.
Szervízben még nem volt, mivel a procedúra után egy ideig tökéletesen megy minden. Azért zavar leginkább, mert a házban 2 másik gép (mindkettő asztali PC) megy ugyanarról a routerről és ott semmilyen hiba nem jelentkezik
, és nem is szeretik a használóik ha naponta 3-szor le-fel kapcsolgatom a WIFI-t.Lehet csak az én beképzelt hülyeségem, de mintha ez a probléma akkor jelentkezne, ha lecsukom a képernyőt vagy pedig teljesen kinyitom (feszegetés nélkül természetesen).
Minden segítséget előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyenkor nincs más választás, mint a router ( TP-LINK TL-WR740N) áramtalanítása 5-10 percig, majd a laptop újraindítása a routerrel egyidőben (próbáltam már csak a gépet, illetve csak a routert újraindítani, de sajnos nem ment). Márciusban már áldoztam rá pár óra Google-ozást és rendszer állítgatást, de semmi.
, és nem is szeretik a használóik ha naponta 3-szor le-fel kapcsolgatom a WIFI-t.