Hirdetés
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre077
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu Lifebook A557-es masina. 2017 júniusában lett vásárlova. Idén márciusban ütötte fel a fejét a probléma, miszerint a WIFI csatlakozás nagyon nehezen megy. Ez alatt azt értem, hogy bekapcsolás után szépen megy van net, de egyszercsak gondol egyet és lecsatlakozik.
Ilyenkor nincs más választás, mint a router ( TP-LINK TL-WR740N) áramtalanítása 5-10 percig, majd a laptop újraindítása a routerrel egyidőben (próbáltam már csak a gépet, illetve csak a routert újraindítani, de sajnos nem ment). Márciusban már áldoztam rá pár óra Google-ozást és rendszer állítgatást, de semmi.
Szervízben még nem volt, mivel a procedúra után egy ideig tökéletesen megy minden. Azért zavar leginkább, mert a házban 2 másik gép (mindkettő asztali PC) megy ugyanarról a routerről és ott semmilyen hiba nem jelentkezik
, és nem is szeretik a használóik ha naponta 3-szor le-fel kapcsolgatom a WIFI-t.Lehet csak az én beképzelt hülyeségem, de mintha ez a probléma akkor jelentkezne, ha lecsukom a képernyőt vagy pedig teljesen kinyitom (feszegetés nélkül természetesen).
Minden segítséget előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ilyenkor nincs más választás, mint a router ( TP-LINK TL-WR740N) áramtalanítása 5-10 percig, majd a laptop újraindítása a routerrel egyidőben (próbáltam már csak a gépet, illetve csak a routert újraindítani, de sajnos nem ment). Márciusban már áldoztam rá pár óra Google-ozást és rendszer állítgatást, de semmi.
, és nem is szeretik a használóik ha naponta 3-szor le-fel kapcsolgatom a WIFI-t.