- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Akkor nem tudom mitől indulgathat random újra a modem és arra a pár percre nincs net. És mivel nem minden nap és nem folyamatosan jön elő, még a szervizt sem ugraszthatom igazán, mert ha kijön és jó akkor hiába jön, és még kérhet is érte pénzt. Legutóbb semmi nem fájt a modem csere mert az már bőven túl volt 3 éven.
-
Marci112233
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
Marci112233
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ezt kaptam a beírt cím után, de nem tudom ez kelle-e illetve ha igen jók-e az adatok.
-
Marci112233
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A modem egy Thomson THG541. DNS-t meg nem piszkáltam, hacsak a router nem piszkál bele így valószínű szolgáltatói.
Jelszintet mivel, vagy hol tudok mérni?
Azt hiszem mikor nemrég bekötötték ezt a modemet akkor ők valahogy nézték a jelszinteket, de bejelentkezett előtte valahova ha jól láttam. -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Adott az Inviteltől egy 15/2-es internet kapcsolat.
Problémám az hogy sok oldalnál ha kattintok csak tölt és tölt mire betölti pedig amint kattintok mennie kéne.
Mértem sebességet az meg van, de ettől függetlenül előfordul a net megszakadása is, és ilyenkor a modem újraindul. Net megosztva egy TP-Link tL-WR1043ND V4-es routerrel, de amiről mérek gép az madzagon fogja jelet. Bár wifis laptopnál is fent áll a hiba. Nemrég cseréltek modemet, mert akkor még sebesség sem volt meg, és most ugyan meg van, de mégis mondhatni rosszabb lett a net, mert előtte ugyan sokszor nem volt csak 5-8mbit/s, de akkor legalább amire ráléptem azonnal behozta.Mi lehet a gond? Magas lenne a ping?

Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő