- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun-vik
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #816 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Sajnos a hozzáállásuk a probléma megoldásában arra utal, hogy nem érdekük a stabil szolgáltatás.
A lényeg, hogy nem hagyom annyiban! -
hun-vik
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #814 üzenetére
Amikor "normális" sávszélességet biztosítottak, akkor 35-45 pingem volt (ezt nem éreztem tragédiának). Most viszont nagyon gyenge a hálózat, sokszor néhány Kbps tényleges letöltési sebességgel (amihez magas ping érték is társul).
Nekem nincs ezekkel a mikrohullámú hálózatokkal kapcsolatosan hozzáértésem, ezért szerettem volna itt érdeklõdni, hogy lehet-e esetleg manipulálni a szolgáltató részérõl a sávszélességet (mint már írtam állítólag nem korlátozzák a netem).
A kapacitás gyengeségükön túl okozhatja-e esetleg más rendszerhiba ezt a gyenge szolgáltatást? -
hun-vik
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #806 üzenetére
Jól látod!
Sajnos Magyarország keleti részén ("rezervátum") nem nagy variáció van a fair vállalkozásokban ezen a területen (sem). Ahhoz képest, hogy infokommunikációs cég már a weboldaluk is ezt a "sufnicég" érzést támasztja alá.
De az Invitel sem korrektebb, mert igaz, hogy azt a "0"-t stabilan szolgáltatta, de a monopol helyzetével durván vissza is él (aránytalanul magas árak). -
hun-vik
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #804 üzenetére
Köszi szépen a választ!
A KitNet Kft.-nél vagyok 2015. szeptembere óta (Szeghalmi cég), előtte az Invitelnél voltam, de ott csak 10/0,5 Mbps ADSL netet tudtak biztosítani "horror" áron.
-
hun-vik
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémában kérném a hozzáértők segítségét:
40/10 Mbps sebességű internetem van (5 GHz-es mikrohullámú) és október végétől kezdődően durván alacsony lett a sávszélességem. A szolgáltató 18/4 Mbps sávszélességet garantál, azonban ez az érték köszönő viszonyban sincs a valósággal. Amikor szerződtem a céggel akkor a sávszélesség egész korrekt volt, viszont most kritikán aluli. Az alábbi link szerint néz ki az internetem:
[Speedtest]
November eleje óta erőteljesen és egyértelműen látszik, hogy kb. 17-20 óra között durván nincs sávszélesség. Éjszaka, reggel, vagy napközben magasabb értéket biztosítanak (ami még így sem éri el a garantált értéket -kivéve a feltöltést: az rendben van-).
A szolgáltatót 4x hívtam telefonon és 1 hét elteltével jutottak odáig, hogy egyáltalán foglalkozzanak a problémával. Én arra gyanakszom, hogy a sávszélességem le van korlátozva (Ők tagadják).Kérném a véleményeteket, hogy ezt a periodikusan változó sávszélességet mi okozhatja?
Köszi szépen mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest