- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmember01
tag
válasz
Goldmember01 #1075 üzenetére
Áramtalanítottam az új routert, újraindítottam a gépet és visszacsatlakoztattam a routert és minden működik... Volt már hasonló az elmúlt időben, általában reggel első bekapcsoláskor... hasonlóképp oldódik meg mindig... Mi baja lehet olyankor?
-
Goldmember01
tag
Sziasztok!
Most kötötték be ezt a fiberhome routert meg internetet, miután 2 hete volt egy digis itt és szólt, hogy ingyenesen upgradelik erre a jobbikra meg a tv is szebb lesz. Totál hozzá nem értő vagyok nyilván látszik az írásból, ezért fordulok hozzátok.
Az internet végül is megy, de rengeteg weboldalt nem tölt be, köztük van a digi.hu is, eeszt.gov.hu is, profession.hu és még sorolhatnám. Kétlem, hogy ezeknél az oldalaknál mind hiba van...
Még épp elértem a srácot, aki bekötötte de nem nagyon foglalkozik vele, azt mondja ha más oldalak bejönnek akkor van internet...
Viszont vannak gondok játékoknál és programoknál... Battlefieldezni nem tudok, mert amíg az Originbe be tudok jelentkezni, a játékban nem tud online módba váltani. Battle.net applikációban is hasonló a probléma ott mondjuk tudok játszani de a Shopot meg képeket nem tölti be.
Mi lehet a probléma? Hogyan tudnám kijavítani? Ha kértek screenshotokat valamilyen beállításról szóljatok nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Eredeti játékok OFF topik
- Fujifilm X
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest