Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!!!
6hónapja vettem egy fullos gépet.
2 hónapig jó volt a facebook, és hasonló weboldalak!Utána nem töltötte be a dolgokat.Lassan töltötte csak, de leginkább a facet! Tudom le sem szarjátok a facet, de idegesít.
Szóval Firefoxot használok. Tegnap előtt lett újratelepítve a gépem.Firefoxot raktam rá ismét. Egy napig jó volt minden. És rá másnapra megint lassan töltötte be, illetve csak akkor látom az üzeneteimet, amikor f5-ót nyomkodok!Letöltöttem a legújabb adobe flash playert is. Internet explorer alatt is rossz..
És most már nem csak a face, hanem más oldalak is lassan jönnek be, illetve összeomlanak
Kép is alig jün be, illetve nem értem ezt, hogy egy napig jó, egy napig nem.. szóval mit lehetne tenni?
30 megás netem van. És semmi program a gépen.
És nagyon idegesít már!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest