- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheeseDave
csendes tag
Sziasztok!
Problémám akadt a nettel, kérdezném hogy valaki látott-e már ilyet:
Integrált kártya: GA-MA770T-UD3P (Realtek PCIe GBE Family Controller)
Pár napja kezdte el, hogy korlátozott kapcsolat, aztán újraindítgatás, kibedugdosás, renew megoldogatta. Aztán egyre gyakrabban, mostmár néha azt írja hogy kábel nincs bedugva, és nem lehet megoldani. Hátul a LED néha egyáltalán nem, néha csak narancs színben, néha felvillanó zöld mellet van (de semmiképp sem folyamatos villogás). Utánaolvasva az alap dolgokat megtettem (áramtalanítás, bios reset, portalanítás, bios update, driver update, és ezeknek tetszőleges kombinációja).
Lemondtam a portról, előhúztam 2db régi hangkártyát (RTL8139C+D), felváltva próbáltam őket, de a tünetek ugyan azok vannak. A kártyát jól felismeri, viszont kábel vagy nincs bedugva, vagy korlátozott kapcsolattal.
Eredeti kártyán korlátozott kapcsolatnál beállítottam kézzel az IP-ket, és képes volt kommunikálni a routerrel/nettel. De elég darabosan: https://db.tt/tfscExKz
A gép mellé téve a laptopot és bedugva ugyan azt a kábelt a laptopon hibátlan az internet. Sok más eszközön is (wifi/kábel). Próbáltam más porton is.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- RAM topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest