- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheeseDave
csendes tag
válasz
CheeseDave #537 üzenetére
Update: Kiszereltem a gépet, bekötöttem egy másik kábellel, és jó volt. A szobába elég hosszú, 28M-es UTP-vel jön a net, hosszabbítóval minden ilyesmivel, átmozgatva a kapcsolatokat újra felismerte a hálózatot a gép, és folyamatosnak tűnik. A rejtély nem oldódott meg (hogy a másik gép miért tudta használni ugyan azt a kábelt), de remélem egy így működik még.
-
CheeseDave
csendes tag
-
CheeseDave
csendes tag
Sziasztok!
Problémám akadt a nettel, kérdezném hogy valaki látott-e már ilyet:
Integrált kártya: GA-MA770T-UD3P (Realtek PCIe GBE Family Controller)
Pár napja kezdte el, hogy korlátozott kapcsolat, aztán újraindítgatás, kibedugdosás, renew megoldogatta. Aztán egyre gyakrabban, mostmár néha azt írja hogy kábel nincs bedugva, és nem lehet megoldani. Hátul a LED néha egyáltalán nem, néha csak narancs színben, néha felvillanó zöld mellet van (de semmiképp sem folyamatos villogás). Utánaolvasva az alap dolgokat megtettem (áramtalanítás, bios reset, portalanítás, bios update, driver update, és ezeknek tetszőleges kombinációja).
Lemondtam a portról, előhúztam 2db régi hangkártyát (RTL8139C+D), felváltva próbáltam őket, de a tünetek ugyan azok vannak. A kártyát jól felismeri, viszont kábel vagy nincs bedugva, vagy korlátozott kapcsolattal.
Eredeti kártyán korlátozott kapcsolatnál beállítottam kézzel az IP-ket, és képes volt kommunikálni a routerrel/nettel. De elég darabosan: https://db.tt/tfscExKz
A gép mellé téve a laptopot és bedugva ugyan azt a kábelt a laptopon hibátlan az internet. Sok más eszközön is (wifi/kábel). Próbáltam más porton is.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest