- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakegyroli
csendes tag
Tegnap este le reszeteltem a routerem rendesen így végre hozzátudtam férni a beállításokhoz mert eddig nem tudtam a jelszót. De viszont most nem tudok rácsatlakozni a netre, végig nyomtam a kis next next varázslót de az nem nagyon segített én meg advanced settingbe nem tudom mit kell üresen hagyni és mit kell állítgatni. Wifit végre sikerült beállítani más csatornára mert azt olvastam hogy az zavarhat be a routernek, megnéztem a házba több wifi is 6oson volt.. Viszont ha felakarok csatlakozni DNS hibát ír gondolom valami rossz a beállításokba. Hogyha valaki nagyjából letudná írni mit hova írjak be mit hagyjak üresen az nagyon jó lenne mert most nincs net.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- PlayStation 5
- Marathon (2025)
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest