- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakegyroli
csendes tag
Tegnap este le reszeteltem a routerem rendesen így végre hozzátudtam férni a beállításokhoz mert eddig nem tudtam a jelszót. De viszont most nem tudok rácsatlakozni a netre, végig nyomtam a kis next next varázslót de az nem nagyon segített én meg advanced settingbe nem tudom mit kell üresen hagyni és mit kell állítgatni. Wifit végre sikerült beállítani más csatornára mert azt olvastam hogy az zavarhat be a routernek, megnéztem a házba több wifi is 6oson volt.. Viszont ha felakarok csatlakozni DNS hibát ír gondolom valami rossz a beállításokba. Hogyha valaki nagyjából letudná írni mit hova írjak be mit hagyjak üresen az nagyon jó lenne mert most nincs net.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- PR-Telecom
- OLED monitor topic
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest