Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
smith81
csendes tag
Hasonló problémám van nekem is, mint az előttem felszólalónak.
Az én esetem: T-Com területen lakok / ADSL internetem van. Korábbi szolgáltatóm a Drávanet volt, semmi probléma nem volt velük. De a hűségidő lejárta után jelentősen megemelték a havidijat. Aláirhattam volna náluk még egy évre, azonban igy sem tudtak versenyképes árat adni.
Szünetmentes szolgáltatóváltással átmentem a Btelhez (Business Telecom). A szolgáltatóváltás zökkenőmentesen ment. De ezzel a Btellel a következő problémám van: az oldalak nagyon keservesen töltődnek be, vagy 10-szer rá kell frissiteni az oldalra, mire nagynehezen betöltődik. Különösen az emailszolgáltatókkal van gond. A Hotmailbe be se tudok lépni, a Yahoo Mail is nagyon lassan töltődik, a freemail egyáltalán nem, a freemail szimpla (nagyon lassan) mukodik, a Vaterat peldaul egyaltalan nem lehet megnezni.
Viszont a letöltések gyorsan (a dijcsomagomnak megfelelo sebesseggel) lejönnek.Probaltam Explorerrel, Firefoxal, Chrome-al, de semmivel sem hasznalhato normalisan a böngészés. (egyébként XP-t használok)
Újrainditottam (áramtalanitottam) a modemet (D-Link DSL-360R), de nem segit. Ez a modem a Drávanettel hiba nélkül működött.
Összesen 3 laptoppal próbáltam ki ezt a netet, de mindhárom laptopnál ugyanazok voltak a tünetek:
BÖNGÉSZÉSRE ALKALMATLAN A NET
(skype jól használható, letöltések megfelelő sebességgel jönnek, speedtest.net oldal is a dijcsomagomnak megfelelo sebesseget hozza)Mit csináljak?? Ráadásul 1 évre aláirtam a Btelhez, ugyhogy szabadulni sem egyszerű...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Iqos cigaretta
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest