Hirdetés
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi85
csendes tag
hellooosztok
albérletben vagyok és egy CyberTan WR114 router van egy thomson thg 540 modemmel van összeköttetésben.
7-en használjuk a a routert.
Egy acer aspire laptopom van és win 7 van rajta. 15 megás T-kábeles net van elosztva.
Tavaly még teljesen normálisan ment itt a net nálam, de egy ideig nem voltam itt mert otthon voltam. Amikor vissza jöttem akkor jöttek a netes problémáim.
Az a nagy gondon van hogy kábelen kb 150 kbs a net, wifin meg 5-800 kb/s az egész. Resetelés után a wifi felmegy 3 megára, de nesokka később vissza esik. Ráadásul amikor kálellel használom a neten akkor a routeren nem világít nálam a Full/Col led.
Elvileg nem ismeri fel a dns-kilszolgálót.
Egy ideig azt hittem hogy a háló kátryával van valami gond. Elvittem a gépet egy szervízbe és ott meg lett mérve a net és simán felmet 6 megára a net és náluk pont annyi van.
A router nem lett elállítva. A szervízben mondta a férfi hogy lehet a routerrel vagy a vezetékkel van gond. Szerintem alapban van vele gond.
Csak azt nem értem hogy nálam alig megy a net, egy szobálva mellettem meg 8 megás.
Legjobban az idegesít hogy fogalmam sincs hogy mi lehet a probléma. Tavaly 2 Mb/s-sel töltöttem majdnem. Még a youtube-ot se tudom normálisan használni.
Jó lenne ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- iPad topik
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- Milyen videókártyát?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest