Új hozzászólás Aktív témák
-
SpdY24
csendes tag
Köszönöm, tehát nem lehet/kell külön még egy értékpapír számlát nyitni mint a TBSZ-ek esetében. Csak ebben akartam teljesen megbizonyosodni. Egyébként ki mit vett az utolsó napokban illetve ki mit vár a 2025-ös évtől a pénz piacon? Én VWCE és IBC1 az egyszerűség kedvéért.
-
SpdY24
csendes tag
Sziasztok. Csak infóként, én ma UniCreditből utaltam be IB-re előre jegyzett utalással és kb 20 perc alatt ott volt a számlán a pénz. Van viszont egy olyan kérdésem, hogy amit nem szeretnék TBSZ-re tenni azt csak a sima számlámon majd megveszem? Eddig még csak TBSZre vásároltam az elmúlt 2 évben de a mostani szabályozás miatt nem szeretnék extrán adózni ha esetleg 3 év múlva kellene a pénz. Köszi.
-
SpdY24
csendes tag
válasz
UberMutant #105 üzenetére
Gondoltam nem csinálok 2 kört de akkor így lehet nem ártott volna. Azt hittem revoluton az euró utalásnak van díja bizonyos összeghatár felett. Azért van esély h beérjen a pénz vagy megy vissza a feladónak?
-
SpdY24
csendes tag
Sziasztok. Nemrég estem át a migráción és tegnap este meg is ejtettem egy eurós be utalást asszonypajti számlájáról. Adatokat rendben megadtam. Eddig IBCEnél ha eurót is utaltam azt saját revolutos számláról. Lehetséges, hogy ennek 1 napos átfutási ideje van? Vagy esetleg az a baj h nem saját számláról érkezett. Szerencse, hogy próba 200 euróval próbáltuk először. Köszi a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest