- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Fura... nekem az az első és egyetlen feltöltésem a számlanyitás után 2-3 nap volt legalább... plusz volt benne egy hétvége, épp ezért türelmesen vártam, péntek délutáni indítás után, de ahhoz képest is bőven túlment az elvárhatón munkanapokban is.
Hát igen, Fxpro ill. Plus500 számlám van, egy rakás feltöltési móddal, kártyás feltöltések, azonnal ott van a pénz... ehhez képest elég elmaradott.@Blaymoira, köszi, igen, olvastam a hsz-ed, ill. épp azért arra is reagáltam, csak kicsit általánosabban tettem fel a kérdést hátha vannak részletek amikre nem figyeltem és kéne, deviza, stb...
@attiati
Én már nem emlékszem az első utalásra, de adja magát, hogy kell azonosító. Ill. ha IBKR oldalról indul a "linkelt" Wise számlára akkor eleve adná magát, hogy mindent lát a rendszer. Konkrétan az aktuális Wise egyenleg is megjelenik ugye.@SpdY24
Milyen devizát utaltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest