Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
karotnyelt10
újonc
válasz
nort_on
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Teljesült a transzfer, a NAVos papírokkal küzdök éppen.
A NAV-os nyilatkozatnál a "Elhelyezés napja" és "Elhelyezett pénzösszeg" részhez lenne kérdésem:
pl. egy 2022-esTBSZ számlánál, ahol többször utaltam be pénzt a gyűjtőév alatt, ugyanúgy csak az első beutalást kell feltüntetnem? Szóval megkeresem mi volt a legelső 25k-nál nagyobb pénzösszeg (euro esetében gondolom marad euróban nem váltom át hufra) és mikor és ezt írom be?
Köszi újra a segítséget! -
karotnyelt10
újonc
Sziasztok!
ERSTE -> IBKR transzfert csinálom éppen ez a guide alapján: [link]
Itt írták, hogy idejöjjek kérdésekkel.Háttérinfó:
Elkezdődött a transzfer az ERSTE-től az IBKR-re, eladtam minden értékpapíromat és csak valutákat transzferálok (jobban jöttem így ki anyagilag).
Kaptam az IB-től egy e-mailt, hogy elkezdődött a transzfer, eurok meg is érkeztek már a TBSZ számlákra, de egyéb valuták még nem.
Jött egy másik e-mail is az IB-től, hogy NAV felé be kell jelentsem a TBSZ számlát.
Olvasom a fentebb linkelt guide ide vonatkozó részét, és ehhez lenne kérdésem.A NAVos nyilatkozat "Elhelyezés napja" és "Elhelyezett pénzösszeg" részt hogy kéne kitöltsem?
1.) Meg kéne várjam amíg befejeződik a teljes transzfer csak azután csináljam meg az "Activity Statement" részt? Mert most végig kattintva rajta "Period"-nál szürke mezőben Monthly van írva, nem tudok választani, nincs "Year to Date".2.) Mivel eladtam minden értékapapíromat, a "bekerülési összeg" részt átugrottam. Honnan kéne tudnom mennyi pénzt utaltam be és mikor a TBSZ számlákra? - Régi ERSTE-s tranzakciós listákat kéne bújjam és azokból összeszednem vagy majd az "Acitivity Statement"-ből menni fog ha befejeződött a transzfer?
3.) Idei, 2025-ös TBSZ számlát már IB-n nyitottam, utaltam is be 25k hufnál többet. Itt is kéne nyilatkozatot kitöltenem a NAVhoz és itt írjam be eddig mennyit utaltam? Ha év közben még utalok be, újabb és újabb nyilatkozatok kellenek a NAV felé minden egyes beutalásról?
Köszönöm, ha végig olvastátok és próbáltok segíteni, ha kell majd még infó szívesen osztok meg. (Bocs ha volt ilyen kérdés, teljesen új vagyok a fórumon)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest