- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mosteel
újonc
válasz
tothjozsef #1217 üzenetére
Hasonló kérdésre az alábbi választ kaptam az államkincstártól:
„A számla felett rendelkezni jogosult az ügyfélszámláról kizárólag a számlatulajdonos nevére szóló más ügyfélszámlára vagy a számlatulajdonos nevére szóló, hitelintézetnél vezetett fizetési számlára kezdeményezhet átutalást. 2023. december 11. napját követően az ügyfelek kizárólag olyan fizetési számla rögzítését kezdeményezhetik, mely a nevükre szól.
Az átutalást nem terheli egyedi kincstári díj, tranzakciós illetéket pedig csak akkor szükséges fizetnie, ha a kincstári értékpapírszámla, vagy a kedvezményezett számla tulajdonosa nem természetes személy. A kedvezményezett számla tulajdonosáról Ön köteles nyilatkozni.”
Tehát gyűjtőszámlára ezek szerint nem utalhatunk, mert az nem a nevünkre szól. Ráadásul tranzakciós illetéket is kellene fizetni, ha a megadott számla nem természetes személyé.
Ettől függetlenül szerintem, ha valaki kipipálja a négyzetet, akkor utaláskor a közleménybe beírva a szükséges adatokat tud utalni gyűjtőszámlára is, de nem tudom, hogy ennek milyen következménye lenne, ha lenne egyáltalán. -
Blaymoira
tag
válasz
tothjozsef #1217 üzenetére
Teljesen, beleütközik a felhasználási feltételeibe a webkincstárnak.
-
avl
senior tag
válasz
tothjozsef #508 üzenetére
igen, smart routing-ot altalaban nem erdemes hasznalni, gettex a legkisebb fix jutaleku, erdemes itt rakeresni ezen kulcsszavakra
-
SzGee
aktív tag
válasz
tothjozsef #508 üzenetére
TWS-t használok, ott meg lehet adni, hogy gettex-en vásároljon
olvass vissza, ez már többször felmerült,
[link] a leírás szerint csak a desktop verzióban van direkt routing -
tothjozsef
aktív tag
válasz
tothjozsef #507 üzenetére
a túrót, csak nem tudok értelmezni:
EBS az, csak lent a Listing exchange IBIS2. Az árat már értem (itt 3 euro a minimum díj), az okot még nem - illetve hogy hogyan tudom elkerülni azt hogy innen vásároljon. Azt hittem eddig a smart routing a barátom, de találok eseteket amior nagyon nem, pl: [link]tanulni kell ezt még picit, köszönöm az iránymutatást!
-
SzGee
aktív tag
válasz
tothjozsef #505 üzenetére
Trade summary a report-oknál
-
SzGee
aktív tag
válasz
tothjozsef #503 üzenetére
Nézd meg, melyik tőzsdén vetted, csak a gettex 1.25, ha esetleg svájci vagy amszterdami tőzsdén volt a kötés, az drágább
-
zsero
aktív tag
válasz
tothjozsef #400 üzenetére
Ezt csak asztali változaton tudja szerintem. Én is ezért raktam fel először a Desktopot, aztán a TWS-t.
Mosaic nézet meglepően jó, még akkor is ha kb. MS DOS szintű a grafika. Minden rajta van ami kell. Más is így gondolja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest