- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsef
aktív tag
Nagyon is aktuális téma a Kincstár -> IB irányú pénz átutalás. Az IB-s gyűjtőszámlát felvéve a saját számlák közé, utaláskor a megfelelő közleményt megadva működik a dolog, kérdés hogy mennyire szürkezóna - mi van ha nem pipálod be hogy 'Kijelentem, hogy a fenti bankszámlaszám tulajdonosa természetes (magán) személy.' -t ? Van erről hivatalos leírás, álláspont?
-
tothjozsef
aktív tag
válasz
tothjozsef #507 üzenetére
a túrót, csak nem tudok értelmezni:
EBS az, csak lent a Listing exchange IBIS2. Az árat már értem (itt 3 euro a minimum díj), az okot még nem - illetve hogy hogyan tudom elkerülni azt hogy innen vásároljon. Azt hittem eddig a smart routing a barátom, de találok eseteket amior nagyon nem, pl: [link]tanulni kell ezt még picit, köszönöm az iránymutatást!
-
tothjozsef
aktív tag
IB-nél TBSZ-en nov.8 -án vettem 6 darab XEON -t, 144.185 EUR áron, ez 865.11 összesen. A fee-t nem értem miért annyi amennyi: 3.46 EUR. Ez 0.4%, próbálom érteni hogy jött ki, tud valaki segíteni?
Aznap vettem SWRD-t is, 2150 EUR-ért, ott a fee csak 1.25 EUR volt.
A pricing planem Tiered.
Hadd tanuljak, mit nem értek? -
tothjozsef
aktív tag
Infó: Október 15-én mentem be az Erste fiókba hogy kérelmezzem 5 TBSZ transzferjét az IB-hez. Tegnap ért át az utolsó deviza is, azaz kb egy hónapig tartott.
-
tothjozsef
aktív tag
Tanulom az IB webes felületét. Lehet olyat valahogy, hogy pl. 3 külön TBSZ számlán van GOOGLE részvényem, és lássam egyben azt hogy mennyi van belőle összesen, mennyi az átlag ár, esetleg Unrealized P&L, ilyesmi? Mintha a Portfolio alatt egyszerre mindent számlámat kiválaszthatnám (csak sajnos nem lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest