- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Ilyen kényszerértékesítést velemi is csinált az IBCE, de nem adott el egy egész darabot, hanem valami kis tört darabszámot, de így is jó 10 euróval többet likvidált, mint amivel amúgy negatívba vitte a kései váltás után a számlát, meg persze erre is felszámolta a tranzakciós díjat.
Akkor én ezt az eljárást bepanaszoltam az MNB-nél, és odáig jutottunk, hogy az MNB kitűzte a személyes meghallgatás időpontját. Erre végül nem került sor, mert végül sikerült egy nagyon nehezen támadható indoklást adniuk (korábban supportosok írogathattak, de az utolsót már a jogi osztály adhatta ki, és azon nem találtam fogást), meg akkor tudtuk is már, hogy az IBCE megszűnik, így valójában mindegy volt, hogy az utolsó hónapokra megváltozik-e ez a gyakorlatok, plusz ajánlottak 20 euró kompenzációt, hogy ne kelljen bemenniük az MNB-hez, amit elfogadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PC - GTX 1070 OC i5 6600
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest