- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
Szerintem a dolog nyitja a 77/A (1)-ben van: nem minden vesting esemény azonos. Pont erről szól ez a szakasz, hogy nem az számít hogy részvényt kaptam, hanem az hogy milyen jogviszony alapján kaptam azt a részvényt.
77/A (2) a) szerint pedig nem keletkezett jövedelmem amikor a részvény a tulajdonomba jutott, ezért sem SZJA, sem SZOCHO kötelezettségünk nincsen a vestinggel kapcsolatban (persze amennyiben a passzus feltétele is megáll).
Természetesen amikor eladom majd a részvényeket (igazából már tavaly el kellett volna adnom hogy egyszerűsítsem az életem), akkor az egész után kell majd adóznom mint ETÜ.
De mivel nem lehetek 100% biztos az igazamban, ezért semmiképpen nem győzködök senkit, mindenki döntse el maga hogy fizet adót. Én mindenesetre a fentiek szerint fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan iPhone 16 Pro max 512GB gyári független 2025.10.22 Apple jótállás
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- Elado Apple Watch SE (Gen2) 40mm GPS
- QuantaPlex T42S-2U node szerver
- Precision 5560 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest