Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
Szerintem a dolog nyitja a 77/A (1)-ben van: nem minden vesting esemény azonos. Pont erről szól ez a szakasz, hogy nem az számít hogy részvényt kaptam, hanem az hogy milyen jogviszony alapján kaptam azt a részvényt.
77/A (2) a) szerint pedig nem keletkezett jövedelmem amikor a részvény a tulajdonomba jutott, ezért sem SZJA, sem SZOCHO kötelezettségünk nincsen a vestinggel kapcsolatban (persze amennyiben a passzus feltétele is megáll).
Természetesen amikor eladom majd a részvényeket (igazából már tavaly el kellett volna adnom hogy egyszerűsítsem az életem), akkor az egész után kell majd adóznom mint ETÜ.
De mivel nem lehetek 100% biztos az igazamban, ezért semmiképpen nem győzködök senkit, mindenki döntse el maga hogy fizet adót. Én mindenesetre a fentiek szerint fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi