Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
válasz
Janusz001
üzenetére
Nem tudom a levelezés szolgáltatód milyen biztonsági lépéseket tesz a küldő validálására (biztos vannak már modern szabványok erre is), de amikor utóljára néztem az SMTP-n a feladó simán hamisítható volt.
Szerintem nem jó gyakorlat levélben kapott linkre kattintani, akkor sem ha most tényleg az IBKR volt a feladó.
Én simán belépnék az IBKR-hez ahogy szoktam, ha akarnak valamit akkor ott lesz az üzenetek között is amit csinálnom kell.
Ha mégis valami miatt levélben kapott linkre kellene kattintanom, akkor azt kimásolnám, és meggyőződnék hogy a HTTPS url gépnév komponense interactivebrokers.ie vagy interactiveborkers.com, és csak aztán másolnám be böngészőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi