- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, egy kicsit fura kérdésem lenne, de mostanában eszembe jutott, és szeretnék tájékozódni és asszonyt is edukalni.
Tehát jelenleg mindenféle befektetés az én nevem alatt fut, TBSZ IBKR-en van és a következő években is csak itt tervezek tevékenykedni. Hogy ne bonyolitsam túl az életem, ez maradna is így, úgyis én kezelem a pénzügyeket.
Viszont... Nyilván a következő 50 évben nem tervezném, de mi van akkor ha velem történik valami? Konkrétan elhalalozasra gondolok.
Ilyenkor az IBKR-en lévő dolgokkal mennyire bonyolult az öröklés? Kell tudniuk a hozzátartozóknak hozzá részletesen az információkat? Lehet olyan veszély hogy nem tudnak majd hozzájutni és megörökölni?
Ha valaki tudna segíteni hogy ilyen esetben mik teendők vagy mi a folyamat azt megköszönném.
Nagyon nem szeretném hogy most epitgetve a családom pénzügyi jövőjét, egyszercsak ilyen miatt padlóra kerüljenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest