Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, egy kicsit fura kérdésem lenne, de mostanában eszembe jutott, és szeretnék tájékozódni és asszonyt is edukalni.
Tehát jelenleg mindenféle befektetés az én nevem alatt fut, TBSZ IBKR-en van és a következő években is csak itt tervezek tevékenykedni. Hogy ne bonyolitsam túl az életem, ez maradna is így, úgyis én kezelem a pénzügyeket.
Viszont... Nyilván a következő 50 évben nem tervezném, de mi van akkor ha velem történik valami? Konkrétan elhalalozasra gondolok.
Ilyenkor az IBKR-en lévő dolgokkal mennyire bonyolult az öröklés? Kell tudniuk a hozzátartozóknak hozzá részletesen az információkat? Lehet olyan veszély hogy nem tudnak majd hozzájutni és megörökölni?
Ha valaki tudna segíteni hogy ilyen esetben mik teendők vagy mi a folyamat azt megköszönném.
Nagyon nem szeretném hogy most epitgetve a családom pénzügyi jövőjét, egyszercsak ilyen miatt padlóra kerüljenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- !Akció! - Beépíthető erősítő modul ( Plate amplifier) 250W RMS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest