Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memo96
csendes tag
Sziasztok.
Új IBKR számlámra Revolutomról elsőkörben utaltam egy kisebb HUF összeget, hogy biztosan megérkezzen, biztosan jó helyre küldjem. Ez sikeresen meg is érkezett, majd ezt követően már egy nagyobb összeget próbáltam küldeni a tegnapi napon, viszont a mai nap délutánján kaptam az értesítést az IBKR-en belül, hogy látják az utalást, azonban "zárolva" van, mivel nem banktól érkezett az utalás (zárójelben jelezték pl.:a revolutot), azonban az a saját nevemen van, ezt látják, ezért kérnek egy átutalási bizonylatot.Meg is küldtem nekik a Revolutról lementett átutalási bizonylatot.
Bárki járt már ilyen vagy hasonló cípőben? Esetleg tudjátok, hogy mikorra várható az ügyben érdemi fejlemény?
Annyit hozzátennék, hogy korábbiakban is Revolutról utaltam IBKR-re, viszont akkor EUR-ba (bár kevesebb összeget, mint a mostani).
Előre is köszönöm a segítséget! Ha nem járt még senki így, akkor ahogy lesz fejlemény, megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest