Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memo96
csendes tag
Sziasztok.
Új IBKR számlámra Revolutomról elsőkörben utaltam egy kisebb HUF összeget, hogy biztosan megérkezzen, biztosan jó helyre küldjem. Ez sikeresen meg is érkezett, majd ezt követően már egy nagyobb összeget próbáltam küldeni a tegnapi napon, viszont a mai nap délutánján kaptam az értesítést az IBKR-en belül, hogy látják az utalást, azonban "zárolva" van, mivel nem banktól érkezett az utalás (zárójelben jelezték pl.:a revolutot), azonban az a saját nevemen van, ezt látják, ezért kérnek egy átutalási bizonylatot.Meg is küldtem nekik a Revolutról lementett átutalási bizonylatot.
Bárki járt már ilyen vagy hasonló cípőben? Esetleg tudjátok, hogy mikorra várható az ügyben érdemi fejlemény?
Annyit hozzátennék, hogy korábbiakban is Revolutról utaltam IBKR-re, viszont akkor EUR-ba (bár kevesebb összeget, mint a mostani).
Előre is köszönöm a segítséget! Ha nem járt még senki így, akkor ahogy lesz fejlemény, megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest