Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Visszaolvasgattam 2024.októberétől pár hsz.-t TBSZ-szel kapcsolatban, de lenne kérdésem.
Wise-ról utaltam be USD-t, mert többnyire USD-ért vennék (kb 20 $-t). A fő számláról egyből át akartam rakni, de ugye ahogy sejtettem írta, hogy minimum ~66$. Kiegészítettem, most fent van ez a kb 25 000 Ft-nyi összeg TBSZ-en.
A kérdéseim:
1.) kapok-e üzenetet, amiben figyelmeztetnek, hogy be kell jelenteni a NAV-nak a TBSZ-t? (Mert kaptam egy levelet, hogy létrejött, és hogy töltsem fel pénzzel, de NAV-os mail nem jött még).
2.) a bejelentést mindenféle rendszerüzenet nélkül megtehetem? (Mert akkor már intézem is, Lightyearen is hasonló volt, nem téma).
3.) probléma-e, hogy egyből külföldi devizát utalok be, ha úgyis tudom, hogy miben vásárolnék? (Ezt más is kérdezte korábban, de nem találtam a választ rá)
4.) kell-e vásárolnom először ahhoz, hogy bejelentsem (gondolom nem, ugye? Ha ott a pénz TBSZ-en, akkor elindult a TBSZ, és be kell jelenteni ha van rajta vásárolt termék, ha nincs)
5.) jól látom, hogy érdemes mindegyik számlán hagyni tartalék HUF, és USD összeget, amiből vonogathatja a díjakat (kb 10$/4000 Ft)?
6.) Wise, meg banki utalás van csak? Mert láttam Tutorial videókban pl valami Revolut lehetőséget is...
Köszönöm előre is, ha valaki megtisztel a válaszaival.

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sorozatok
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Jövedelem
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Canon EOS R100 + RF-S 18-45mm (MILC) Digitális fényképezőgép
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- ÚJ! Logitech Astro A50 Gen. 4 vezeték nélküli Gamer fejhallgató + Bases Station!
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) SM-L305 okosóra - dobozában!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest