Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
Bandeee
üzenetére
Ez a kép nagy LOL. A Core2 Extreme mexopatja az Athlon X2-t! Grat!
Akkor a Phenom II 955 meg mexopatja az E5200-t? Mert kb ugyan az a felállás. Persze, hogy mexopatták őket lefizették a kereskedőket 
X3/(4 ?
) 720-ast meg már majdnem lehet kapni 33-ért ami szintén jól mexopatja az E8000-es szériát 
-
Cadal
őstag
Ejnye no, más oldalra hivatkozni, mikor a PH-n is megjelent a cikk?

Egymilliárd eurós büntetés az Intelnek
Kicsit keveslem az összeget, ezt farzsebből kifizeti az intel. Tényleg, ki kapja a pénzt?
-
Tomate
veterán
Rekordbüntetés az Intelnek - a Media Markt is benne van
Nyolcévi nyomozás után végül rekordbüntetéssel sújtotta az EB az Intelt, amiért az megpróbálta kiszorítani legnagyobb vetélytársát a félvezető-piacról.
Napi Online, 2009. 05. 13. 12:06
Az Európai Bizottság szerdai ítéletében 1,06 milliárd eurós rekordbírságot szabott ki a chipgyártóra, amiért az árengedményt adott számítógép-gyártóknak azért, hogy korlátozzák, vagy teljes mértékben kizárják az Advanced Micro Devices (AMD) chipjeinek felhasználását, valamint arra ösztönözött kereskedőket, hogy kizárólag az Intel alkatrészeivel szerelt gépeket árusítsanak.
Öt évvel korábban a Mircosoft 497 millió eurós nagyságrendű - addig példa nélkül való - büntetést kapott azért, mert üzleti magatartásával ellehetetlenítette a Netscape böngészőket gyártó versenytársa működését. A böngésző-háborúként elhíresült persorozat idén újabb állomáshoz érkezhet, hiszen most az Opera élt az EB előtt panasszal a Microsofttal szemben, hasonló indokokra hivatkozva, mint annak idején a Netscape.
Neelie Kroes európai versenybiztos szerint az Intel éveken keresztül több millió európai fogyasztót károsított meg, amiért készakarva kiszorította vesenytársait a számítástechnikai piacról. A vizsgálat eredménye szerint az Intel 2002-05 között kedvezményeket adott a számítógép gyártóknak (elsősorban az Acernek, a Dellnek, a HP-nek, a Lenovónak és a NEC Corp-nak) abban az esetben, ha azok chipjeik legalább 95 százalékát az Inteltől szerzik be.
Az Intel a Media Markt elektronikai üzletláncot is lefizette, hogy az csak Intel chipekkel szerelt gépeket áruljon.
Forrás: Terminal.hu
-
MmDorian
őstag
válasz
Dave147
üzenetére
Ne mindig hallgass azokra, akiket ismersz, lehet, hogy elfogultak valamelyik irányba. Itt leginkább olyan emberek vannak, akik nyomon követik a hw technológiákat. Most jobban megéri a Phenom II. Én tavaly vettem E8500-zat 33k-ért, akkor nyilván az vo.t a legjobb ár-értékbe, phenom drágább volt, x2 lassabb, és az árak is jók voltak...
-
Dave147
csendes tag
A gép inkább hosszútávra lenne és valóban egy komplett egyedi gép lesz.

Értem akkor inkább AMD. Árban valóban olcsóbb mint a Q8200. Mindegy, áfa emelésig van időm dönteni
De szerintem hallgatok rátok Mesterek, és AMD-re váltok 
Bár haverom hajthatatlan mert szerinte inkább Intel mert az AMD lassabb. Indoklás az volt hogy egy AMD Phenom II 720 X3 egy súlyban van egy Intel E7400-al.
-
Tomate
veterán
válasz
birozoli7800
üzenetére
De az erős 3(4?
) mag még jobb. -
birozoli7800
senior tag
válasz
Dave147
üzenetére
Hát játékra még jobb az erős két mag mint a gyengébb négy mag. (Mivel a mai játékok még csak 2 magot használnak kivéve tudtommal Gta 4). Ha most építesz gépet és hosszú távra tervezel későbbi bővíthetőséget akkor jobban megéri a phenom II. Mivel az intelnél platformváltás i5, i7 stb...
(#2586) Tomate: Így van főleg a későbbiekben!

-
Dave147
csendes tag
Most akkor én tennék fel egy kérdést

Én kinéztem magamnak egy Intel Q8200-t. De barátaim az E8400-at ajánlották mert tudják hogy inkább játszom a gépen, és (elvileg) játékokhoz jobban alkalmazkodik. Egy másik barát viszont azt mondja hogy inkább AMD legyen mivel az sokkal olcsóbb és megbízhatóbb. Tehát én most nem tudom hogy mi legyen, én még mindig a Q8200-at akarom mert árban jobban megéri mint az E8400. De mivel az AMD lehet hogy olcsóbb, de megbízhatóbb-e? Na ez nekem a nagy kérdés

-
Taifa Díaz
őstag
Én most váltok Intel C2D-ről Phenom II-re
A piacot követve, cikkeket olvasva láttam be, hogy az AMD a jövő, az AM3 nagyon ott van a szeren
És olcsóbb. Nem beszélve arról, hogy AMD konfigurációban az architektúrák miatt nagyobb összhangot lehet teremteni a vga és a cpu között. És az idén, úgy néz ki, a Catalyst is összeszedte magát, sehol semmi bug ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
syC
addikt
LOL topik

-
Bandeee
tag
Intel akkó is RULZ!!!
-
Ottomotor
csendes tag
Három év telt el? azóta változhatott a különbség,
-
zoltanz
nagyúr
Majd ha az Apple kiad OSX -et AMD rendszerhez hivatalos támogatással, több eséllyel indulna az összehasonlításban, versenyben. Egyenlőre csak Intel kiépítéseket lehet kapni, vannak pletykák, de semmi több.
-
manoli.94
csendes tag
köszi a válaszokat
-
manoli.94
csendes tag
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy melyiket érdemesebb megvenni az intel dual core E5200 v.
amd athlon64 x2 7750 ???
mert hogy elvileg az új intel i7 ed procik az am3 as alaplapokba fognak belemenni és késöbb akkor az amd -s alaplapot esetleg tudom intere "tuningolni" -
szaki87
csendes tag
sziasztok!
haverom beletett a gépébe egy olyan procit,aminek az fsbje kisebb,mint amit a lap támogat...
lehet h ettől kipurcan a procija??,mert az okés h nála nem csinált semmit a proci de az én gépembe beletéve sem akar mozdulni
celeron amúgy lga 775-ös 533fsb-vel
köszi a válaszokat! -
válasz
HarryPotter
üzenetére
Athlon X2 vs. C2Extreme párbajban? Azt megnézném

-
mad1
veterán

Bocsanat ha volt mar,es bocsanat az amd fanoktol is,de ezt nem tudtam kihagyni.
Sorry -
slett27
addikt
válasz
HarryPotter
üzenetére
- = Zk = - fórumtárs nyomja a procival, szép eredményeket ér el vele ahogy láttam 3870 X2-vel.

Neeeem, nem gyengébb. Q9550 kb 10%-al gyorsabb, Phenom II detto Q9400 szint.
Hogy is mondjam, nem volt türelmem a Phenom II tuninghoz, ill a lényeges az, hogy ASUS M3A79-T Deluxe alaplap nekem sokat evett, túl sokat, idle 30W-al volt több mint a Gigabyte EP35-DS4 Q6600@3GHz alapfesz. 24/7-ben megy a gépem, számít sajnos. Egyszerűbb volt Intelre váltanom, mint kísérletezgetni, melyik lappal kapok kb ugyanannyi fogyasztást. Valószínű hogy egy Gigabyte 790X-UD4 lett volna a jobb választás, de ki tudja, ennyi pénzem nincs hogy alaplaponként bukjak egy tizest, aztán majd a harmadik, negyedik jó lesz. Q9550+EP35 -DS4 idle fogyi most 148W (konfiguráció adataimnál).

-
slett27
addikt
válasz
HarryPotter
üzenetére
Khmm... Q6600 után amit 4GHz-en validoltam már nem volt olyan nagy különbség nem volt igazi előrelépés. Most Q9550-el birkózom hogy meglegyen a 4GHz.

-
HarryPotter
őstag
válasz
slett27
üzenetére
amikor írtam a korábbi hsz-t, az intel új attakjáról még nem is tudtam. Nehéz helyzet ez egyébként, mert abban is van valami, amit az intel állít. Na de nehogy már ezzel kinyírják az amd-t.
Ez aránytalan lenne. Kaphatna pl. licenszet az amd arab társa, amiért természetesen megfelelően fizetne is.Mod: te most mit használsz? Azt hittem phenom II-őt.
-
slett27
addikt
válasz
HarryPotter
üzenetére
Valahogy most nagyon rászállt az Intel az AMD-re. Bár gondolom, van mitől félnie az Intelnek, ha a licenc-ek tényleg "harmadik" fél kezére jutnak.
Válasz a kérdésedre : proci jól sikerült, az alaplapokon még mindig van mit csiszolni. A baj az, ugye, hogy egy szgép nem csak processzorból áll

-
HarryPotter
őstag
Olvasgatom a hsz-eket, és úgy látom egyértelmű az intel fölénye.....
.....a hozzászólások szerint. Az az álláspont érdekes módon nem jelenik meg, hogy nem az abszolut leggyorsabb proci a siker kulcsa, hanem ami már nagyon gyors, de még nem drága. Én ilyennek látom a Phenom II-t, és nagyon csodálkoznék, ha bukta lenne. Az nem kérdés, hogy van nála gyorsabb, de ha az árát is nézzük.....mindenképpen az egyik legjobb választás.
Mit gondoltok?
-
makaroni
csendes tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Köszi a választ!

-
makaroni
csendes tag
Az lenne a kérdésem hogy CPU csere esetén kell windows XP 32 újratelepítés? És még hogy ez mit jelenthet mert nem tudom kisilabizálni ilyen lapom van és AMD Phenom 9650-et akarok beletenni
(Note) If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted.
Köszi a válaszokat
-
slett27
addikt
válasz
makaroni
üzenetére
A 9550 az négymagos.
AMD Phenom 9550 pontosan. Egyértelmű megfelelője nincsen Intelben, kb E8200.. E8400 szinten teljesít. Itt nézelődj! -
makaroni
csendes tag
Hali! Kérdésem hogy az AMD Phenom X3 9550 melyik INTEL procival van egy súlycsoportban? Köszi
-
monti20
tag
Helló!
A következő lenne a kérdésem. Melyik proci a jobb, főleg játékra és film nézésre lenne használva, + net. Tehát a procik: Intel Celeron E1400 vagy AMD Athlon64 X2 4400+??
Köszi előre is!

-
antento
csendes tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Ebbe neked is igazad van de én szerintem egy jó gép alapja egy nagyon jóalap lap meg egy jó táp de a tábnak nagyon jó nak kell lennie me ha az elbaszodik akkor lehet hogy az egész géped kuka.
-
sosperecek18
őstag
válasz
antento
üzenetére
Nem fogok senkivel veszekedni, volt ehetőségem használni egy tiedhez majdnem teljesen hasonló procit, meg egy e5200-ast, ha az én tapasztalatom számít akkor egyértelműen Intel ebben a kategóriában... Igazad van annyiban hogy fogyasztásilag éves szinten nem sok különbséget jelent, de nekem jobb érzés hogy a 20k-s tápom nem fűt folyamatosan...

-
antento
csendes tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Akko minek gép ha nem tudja egy személy fent tartani, veszel egy szünetmentes tápot 500w vagy 600w körül meg van oldva de valami jóót mer a táp fontos de amd gépet nem jó tuningolni proramal NEM JÓ ÖTLET. meg ne feletkezzünk meg a jó hűtésről sem az nagyon fontos nekem jól nyukszik a 6000+-os persze ebből is van több fajta ami gyengébb ennél de pls fsb- je nem 1000mhz szal asse mind 1
http://www.ohs.hu/shop/amd_athlon64_x2_6000 -
sosperecek18
őstag
válasz
antento
üzenetére
Sajnos tuninggal sokkal gyorsabb az e5200-as gép mint x2 6000+-os társa, nem is beszélve a fogyasztásról...

x2 5600+-ról 6750-re váltva jelentősen csökkent a táp terhelése, pedig x2-es kevesebbet evett mint a 6000+. De persze ez nem azt jelenti hogy játékra nem jó a 6000+, mert nem mindenkinek számít az a pár + fps.
-
echterion
nagyúr
Most volt egy kis idom olvasgatni, úgyhogy kérdésemre meg is leltem a választ. Asszem 5200-es lesz.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Most állok egy korszerűbb gép vásárlása előtt, és azt szeretném megtudni, hogy intelt érdemes-e venni vagy adm-t? A procira kb 20e körüli összeget szánok, és majd az ehhez passzoló videokártyát ezután akarom megkeresni. Légyszi segítsetek nekem ebben.
Előre is köszönöm. -
Chaser
legenda
1. Ezzel nem lehet mit kezdeni, bár ezzel nem lenne gondod

2. Igazad van, az E5200 nem c2d, a 4xxx-ek viszont igen..miért is? Mert mind2 procinak 2 mega cache van, 800-as QFSB-je..tehát írdatlan nagy a különbség
Jah hogy az E5200 már 45nm-es és a 4xxx 65? Xarni rá..arra meg főleg, hogy az azonos sebességű 4xxx drágább az 5200-esnél. Elárulom a titkot: az intel 1iknek c2d nevet adott, a másiknak dual core-t..csak ebben különböznek teljesítmény szempontjából. Egy "normális" c2d-nek legalább 1066-os QFSB-je van 4 mega cache, és támogatja a VT-t, ez utóbbi nem sok mindenkit érdekel, FSB-t gyorsan orvosolni lehet, cache pedig az esetek túlnyomó többségében nem nagy érvágás. Azért az a minimum 2 nem árt ha van, de a 2xxx tulajok is éldegélnek valahogy, még a dual-celeron is c2d architektúrás 512kb L2-vel
Na oda már kell órajel, de 3.5G környékén már az is hasít.
3. Ha tuningolni akarsz 4 modul nem az igazi, legalább p35-ös lap kell mellé vagy akkor már p45, legalább 10k + pénz...
4. Vga-t csak megemlítettem, mondjuk úgy ár/értékben az egyik legjobb
Ha már asus akkor p5k pro..de te tudod
-
z0d1AK
nagyúr
akk már csak fizetned kell, és már mehet is...

am nem jó itt több dolog sem...
1. nem szeretem az integrált vga-s alaplapokat, illetve a mATX-et sem, ennek meg mind a két tulajdonága megvan.
2. Ez a dual core-c2d dologgal a 5200nál kicsit elvágta magát
3. van 2x1 giga geil ultram, egyenlőre jó ez, majd később még csapok mellé
4. a vga egyenlőre marad, amíg nincs pénz rá, de utánna sem ati lesz..
Esetleg most nézegettem a p5kc-t, mint ddr2/3, mert gondolkoztam azért azon is... -
Chaser
legenda
Egyiket se

Lapnak: Gb g31m-s2l vagy g31m-es2l, ezek 12-13.5k közt mozognak értelmes helyeken, utóbbiban jobb a hangkodec /alc883/, DES, azaz ha nem tuningolsz extra energiatakarékos xarságokat tud, dual BIOS-a van, ált. ez a lap 500ft-tal drágább a simánál. Ezekben van integrált vga is, de bármilyen külsőt beletolhatsz, valós pcie16-os csatija van mind2-nek, sok vga-val próbáltam, nem volt gond.
Procinak E5200, nagy szorzója van, így még ilyen olcsó lapokban is xarrá lehet tuningolni, 24/7-re én 3650-et lőttem be, persze csak alapon használtam
De ha kellett volna, tudja. Mellé mindenféleképp 2x2giga ramot vegyél, nekem csak amolyan "gagyi" 800-as kingmaxaim voltak, amik 2V-on 1000 körül vánszorogtak
Vehetsz mondjuk geil black dragont, 2x2 ára kb 10-12k, vagy 1066-os kingmaxot, az is megvan 10-12-ból, a 800-as valamennyivel olcsóbb.
Ez az egész történet újan megáll 45k alatt, procira érdemes venni egy komolyabb a hűtőt ha tuningolni akarsz, a gyári hangos meg kevéske is ha nem bírsz éppen magaddal
De azt akár innen is veheted, 2k-4-ig találsz alternatívákat.
Ha vga is kell éppen napokban nézegettük, értelmes helyen kapsz zafír 4830-at 30k-ért, procit megbökdösöd 3000-3300mhz környékére és hadd szóljon
-
rdi
veterán
Üdv kedves szakértők,
nincs valakinek egy összefoglaló anyaga a PC procik fejlődéséről 2000-2008 között?
Esetleg link? -
z0d1AK
nagyúr
most akkor mit is éri meg venni olcsón?
-
-
z0d1AK
nagyúr
helló!
a jelenlegi alaplapom és procim helyett keresnék valami inteles utódot!
most egy 4000+-os x2-es van, és egy asus m2n4-SLI
Valaki tudna ajánlani olcsón valami használhatót?
ezek a c2d 4500-asok mennyire jók? vagy jobb nála akkor már egy e6300/6400?
jah, és chipsetet miet érdemes választani? -
morzsa
aktív tag
Szóval... minket meggyőzött az AMD vonalas javaslat. Tényleg fontos tény a tuningmentesség. A barátom az új retail cuccok fétisének él. Gari mindenek előtt. Ár/érték mindenek előtt.
Az én gépemre is ráférne egy erősebb proci, de egyszerűen nem éri meg váltani az e4400@3000-ről bármire is, főleg hogy - a tényleg zsákutca - alaplapom komolyabb hardveres beavatkozás nélkül nem tudna rendesen meg-, ...izé... túlhajtani egy 1066/1333 FSB-s procit.
Akárhogy is,

-
g@bo
nagyúr
válasz
TomBoy1986
üzenetére
a phen om nem rossz proci, sőt.... csak van most nála jobb, ami elérhető. viszonyitás kérdése.
ha arra gondolok, hogy egy x4 9550 27+fa, és 2 éve (v 3?
) az x2 3800+ procim vettem 60é... akkor brutális az ár.csak sajna egy 2 magos 8x00-as intel elcsépeli a játékok alatt, és ez elég intelnek, hogy a kétmagosát drágán tolja. most nincs verseny.

-
TomBoy1986
veterán
Igen, ebben igazad van, ár/teljesítményben ennek köszönhetőek a jó mutatók AMD-nél.
Engem mondjuk sosem hatott meg, hogy az intel ilyen-olyan drága, rossz volt mindig ezen a téren.
Az azért már komolyan röhej, hogy az E8x00 drágább, mint a legdrágább Phenomok. Viszont magasztalni csak addig szabad, amíg nem ez lesz az általános:
A sima 2.6GHz-es Phenom rosszul szerepel? Nem hinném.
És igen, a 7750-nek van fogyasztása, egyetértek.
-
g@bo
nagyúr
válasz
TomBoy1986
üzenetére
remélem láttad a fogyasztási adatokat is... 7750 zabál.
és éppenhogy veri e5200-at . mondjuk árban kb egyformák... lesznek.
baj az, hogy x3 x4 se üt, azért van ilyen durva intel ár...
-
g@bo
nagyúr
válasz
TomBoy1986
üzenetére
na, egy jobb 790gx lap 30+fa, pl gigabyte, ebbe egy phenom kb. 35+fa, kisebb x3 is 22-25+, x2....
9550 a dollár emelkedés előtt 50+fa volt, és lehetett alá kapni p43as lapot 15+fáért.
a q6600 27+fa volt, most 40 felett....intel most elszált az áraival, amd mintha a dodó emelkedés előttit hozná.
msi lapot ne tukmáld, nem túl tuningbajnok.
de ha nem tuningol, egy alapjáratos E5200 is elpüföli az összes x2-őt.
-
TomBoy1986
veterán
790GX olcsón is kapható, Biostar PH-n szerezhető be, itteni bazárosoktól, MSI viszont szinte minden sarkon kapható, 24K körül van, s szintén 790GX.
A gond az, hogy úgy gondolkodsz, hogy majd megveszi, s fogja és jól meghúzza. Itt viszont arról volt szó, hogy akinek lesz az nem tuningol, tehát próbálj meg ennél maradni.
Az általad írt Q9550 még mindig 65-75K itt meg az egészre van lappal együtt 50-60K.
Amit javasoltam abban egy árva X2 sincs. Ergó az, hogy az E5200 elveri irreleváns. 50K alatt van az MSI 790GX + X3 8650.
DDR3:
Látom hogy savanyú a szőlő, de AMD-nél nem kell átváltani, mert anélkül is kap később is olyan CPU-t, ami megy ebben a lapban.Phenom II:
Várjuk meg a jövő hét végét, aztán utána visszatérhetünk rá, mert már lesznek hivatalos tesztek. -
g@bo
nagyúr
válasz
TomBoy1986
üzenetére
egy intel p43 vagy p45 lap, egy e5200-al miért is nem jó? ver minden mostani x2 procit.
biostar 790gx lapot én itthon nem láttam, hol lelhető?
ha pediglen jövöbe nézünk, ha újra leesik pl. q9550 ára, akkor elporolja még mindig a phenomokat, megkockáztatom, az újakat is..
lga775 megszűnhet ugyan, de addig szép platform.
amd volnalom megint gáz, hogy nincs ddr3 lap és proci pillanatnyilag, tehát a ddr2 miatt az amd is "zsákutca", 790gx szép, de nem olcsó lap.
-
TomBoy1986
veterán
De bizony, az LGA1366 drága, s az is marad. Gondold át, esetleg az alternativ gyártó ajánlatát.
790GX-es lap, SB750-es déli híddal kb. 25K. Ebből az összeből kijön:
Biostar 790GX
MSI KA790GXEzeknek az az előnye, hogy fogadják mind az AM2-es, AM2+ -os és AM3-as CPU-kat is. Azaz a még csak most megjelenő CPU-k is menni fognak, amelyek majd az AM3-ba illeszkednek. A következő foglalat viszont még jóval odébb van AMD fronton.
Tehát pl. MSI KA790GX (25K) + Phenom 8650 (23K - ez baromi jó áron van)
Tehát 50K alatt vagy. Ha 60-at akarsz rászánni, akkor pedig: AMD Phenom 9850 X4 AM2+ BOX Black Edition
Kapsz egy négymagos CPU-t, fejleszthető platformmal. VGA-hoz pedig közepes felbontáson (1680*1050, 1600*1200) tökéletesen elegendő.
Amit javasolnék az inkább az első, mert onnan könnyen tovább lehet majd lépni egy jóval jobb CPU irányába később, pl. 1 év múlva. Ha tovább akarja használni, akkor pedig a másodikat. Kihasználtsága pedig folyamatosan javul, amint egyre több GTA IV-szerű játék kerül piacra (Assassins Creed is ilyen, Far Cry 2, TDU, COD4/5...GRID). Szóval egyre több van.
Előnyök:
- olcsóbb
- fejleszthető (olcsón, sokáig)
- több mag, van tartalékHátrány:
- kétmagos, egymagos alkalmazásokban valamivel gyengébb -
morzsa
aktív tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Oké.
Alternatív javaslat? A keret adott. A 775 utódja igencsak borsos árban van, és úgy is marad az eddigi tapasztalatok szerint, vagy nem? -
TomBoy1986
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektronikus zene topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor a Phenom II 955 meg mexopatja az E5200-t? Mert kb ugyan az a felállás. Persze, hogy mexopatták őket lefizették a kereskedőket 
) 720-ast meg már majdnem lehet kapni 33-ért ami szintén jól mexopatja az E8000-es szériát