Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Hali!
Kb ue volt nálam is, a régi duronomon leállt a venit(az én hibámból történt), de a gép ment tovább. hálóparty egy idő után fagyogat a gép. Biosnál szól nézzek be a hw monitortba. Benéz proci ~92 fok. venti visszadug game megy tovább.
1-2 napja havernál vmit szórakoztak palominos xpvel. én már csak kormos állapotban láttam. boltba vissza, ott korom leszed új borda felrak másik alaplapba be és a xp megy tovább. Az alaplap volt a szar egyébként.
Az intel hővédelméről annyit, hogy miért nincs az intelben ütésálló védelem?
Így ha leejted összetörik, nem? világos, nem kell leejteni.
Miért nincs AMD ben ''fejlett'' hővédelem? nem kell levenni a bordát menet közben.
Most ezen mit lehet még ragozni? Ha mutatsz nekem egy AMD-t ami elég abban a minutumban ahogy leáll rajta a venti akkor még ma eladom a gépem és veszek Intelt-t!
Ja az Intel PIV megy tovább ha túl meleg. Na jah mintha már láttam volna egy ilyen opciót vmelyik bios ban a cpu túlmelegedésre, hogy ''throthle'' (nem tom hogy irják pontosan, bocs...lényeg hogy amd is tud órajelből visszavenni)
Egon, mindig azt írtad, hogy AMD nél csak gányolással lehet szorzózárat kioldani.
Intelnél hogy kell?
Erre most légyszi őszintén válaszol, ha az intelnél lenne egy nem túl bonyolult, de iszonyatosan gányolós módszer a szorzólock kioldására, te nem oldanád ki?
Nem jobban menne a géped pl. 16*133FSB helyett 8*266 on?(csak kitalált számok tom)
Na félreértés ne essék, nekem semmi gondom az intellel, egyáltalán nem rosszabb mint az AMD, a leggyorsabb proci sztem még most is neki van, de azok az érvek amiket az AMD ellen hozol(hoztok fel) nem teljesen helytállóak.
Na üdv.: Steveetm
U.I.: miért nincs szerverben AMD? hát én már láttam és nem volt vele semmi gond.
Aktív témák
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest