- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasfészek
tag
Westlake!
Láttam nagyon sokat vagy erre, gondolom érdekel a platform a hozzászólásokból. Igazából sokat filozofáltam rajta mi lenne a jó, és lehet hogy tudnál segíteni a döntésben.
Nagyon csábító az ASUS bővíthetősége és a két procc hely. Többmindenre is használnám a gépet: PS, 3D vizualizáció, ebben benne van a Zbrush is ami sok memóriát eszik, kompozitálás.
Viszont szeretnék rajta szabadidős tevékenységet is folytatni, ahhoz nem tudom mennyire alkalmas. Játékok futtatása, film nézés, néha film szerkesztés.
Hallottam ezt-azt, hogy a Xeonok nem szeretik a játékokat? Ez igaz? Vagy a szerver ramokkal bibi lehet játékok alatt (nem kedvelik)? Ez is igaz?Szóval nem tudok dönteni, érdemes-e ezt, vagy inkább venni egy egy CPU-s q6950-es cpu-t és hozzá 8gb memóriát. az is elegendő?
-
Sasfészek
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy várható a közeljövőben valamelyik gyártótól még a Skultrail platformhoz hasonló alaplap megjelenése.
Az intel alaplapja nem lenne rissz de sajnálom, hogy csak 8gb fér el benne, vagy azóta változott a specifikáció. Ugye az ASUS lapjába belemegy 24 GB ram is. CSak ott az szomorít el, hogy nem támogatja az SLI-t. A 9800 GX2 mondjuk magában is jó lehet oda.Lenne pár kérdésem:
Elképzelhető, hogy a játékok nem fognak menni ezen az alaplapon? Például a Xeon processzorok miatt, vagy az fd-dimm memóriák miatt? Nem vagyok annyira otthon a dologban, de a Xeonok alatt előfordulhat hogy valami nem indul el?
Az Asus alaplapjába nem tehető bele a qx9775-ös processzor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hegesztés topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest