Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sasfészek

tag

válasz westlake #68 üzenetére

Westlake!

Láttam nagyon sokat vagy erre, gondolom érdekel a platform a hozzászólásokból. Igazából sokat filozofáltam rajta mi lenne a jó, és lehet hogy tudnál segíteni a döntésben.

Nagyon csábító az ASUS bővíthetősége és a két procc hely. Többmindenre is használnám a gépet: PS, 3D vizualizáció, ebben benne van a Zbrush is ami sok memóriát eszik, kompozitálás.
    Viszont szeretnék rajta szabadidős tevékenységet is folytatni, ahhoz nem tudom mennyire alkalmas. Játékok futtatása, film nézés, néha film szerkesztés.
    Hallottam ezt-azt, hogy a Xeonok nem szeretik a játékokat? Ez igaz? Vagy a szerver ramokkal bibi lehet játékok alatt (nem kedvelik)? Ez is igaz?

Szóval nem tudok dönteni, érdemes-e ezt, vagy inkább venni egy egy CPU-s q6950-es cpu-t és hozzá 8gb memóriát. az is elegendő?

• Sasfészek

tag

Egy olyan kérdésem lenne, hogy várható a közeljövőben valamelyik gyártótól még a Skultrail platformhoz hasonló alaplap megjelenése.
    Az intel alaplapja nem lenne rissz de sajnálom, hogy csak 8gb fér el benne, vagy azóta változott a specifikáció. Ugye az ASUS lapjába belemegy 24 GB ram is. CSak ott az szomorít el, hogy nem támogatja az SLI-t. A 9800 GX2 mondjuk magában is jó lehet oda.

Lenne pár kérdésem:

Elképzelhető, hogy a játékok nem fognak menni ezen az alaplapon? Például a Xeon processzorok miatt, vagy az fd-dimm memóriák miatt? Nem vagyok annyira otthon a dologban, de a Xeonok alatt előfordulhat hogy valami nem indul el?
    Az Asus alaplapjába nem tehető bele a qx9775-ös processzor?

Új hozzászólás Aktív témák