- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Aktív témák
-
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
Még van 1db. 2200BG!
-
-
SpenceR
tag
Hahó!
Este mikor vagy ma otthon? -
Laca 012
őstag
Szia!
Az antenna 4k volt, és kaptam mellé egy másik fajta hibásat, amelyiknek az egyik felén az antenna le van szakadva. Jobb lett volna, ha +3k-ért lett volna egy kártya az asztali gépembe is...de hát így jártam.. Most már mindegy.Majd nézek bele valami 2-3k-s broadcom,philips vagy valami hasonló kártyát, aztán az elketyeg az átalakítóban...
Üdv! -
Carline
őstag
Intel 2100 van IBM laptopban azt cserélném a te 2200 kártyádra.
Mennyi az annyi? -
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
Van még 1-2 kártya (2200BG)
-
Laca 012
őstag
Bocsi, de nem tudtam várni...
Megvettem csa az antennát... Belefaragtam...
Jó lett!
Üdv! -
Laca 012
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy ami antennákat adsz a kártyákhoz,azoknak az antenna része hogy néz ki? le tudod fényképezni?
Aktuális az antenna kérdés, és ha van passzos darabod, akkor tőled venném kártyástól...
Az nx 9020-ban a zsanér mellett van a helye. le is fényképeztem:
[link]
[link]
[link]
A hely 24mm x 7mm max,ekkora lehet a kis paneldarab a fóliacsíkjával...
Üdv! -
PLacc
senior tag
Megnéztem a Gericom oldalán (elég vicc a support)...
Hummer Extrem-nek biztos van slotja, mert van hozzá WLAN driver, a többi Hummernél nincs driver, de a slotot azért érdemes keresni a bill. alatt.
A gép alsó részén tényleg nincs, találtam pár képet: [link] -
elektro
aktív tag
sajna a bill alatt sincs a hely,de ezt viccnek tartom hogy csak azzal a bukó nagy usb cuccal lehet wireless-t csinálni
-
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
UP
-
PLacc
senior tag
up
-
Laca 012
őstag
Á! tudod vettem pci->mini pci kártyát. Akkor azt beteszem az asztali gépbe. van egy külső 19dB-es yaggi antennám, meg egy fordítókábel az antennához...Azzal biztos kilövöm a netet az udvarra!
Aztán fizuig meglátjuk mi alakul...Hátha elfogynak a kártyáid, és marad egy csomó atennád..
Addíg is üdv! -
PLacc
senior tag
Mai utcsó UP
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
Intel 2200BG (54Mbit) - 6.5k
-
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
upsz
-
PLacc
senior tag
INTEL 2200BG
-
PLacc
senior tag
felllll
-
PLacc
senior tag
upsz
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
Intel 2200BG (54Mbit) - 6.5k
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
up
-
Laca 012
őstag
Köszi a gyors választ!
Szerintem a hosszabb kellene, mert a notebook bal elülső felén alul van a kártyahely, és a jobb oldali zsanérnál megy fel a kijelzőhöz a kábel. Ahogy a képen nézem bizti a hosszú a jó..Sztem a rövid azokhoz kell, ahol felül a billentyüzet alatt van a kártya középen.
A hétvége nekem is jó!
Küldj egy mailt+ telefonszémot, ha megvan, és rádcsörgök...
Addig is próbálom hp-síteni a kártyát.
HA nem sikerül akkor meg rendelek tőled egy 2200-ast. különbözettel, ha lehet.
Üdv!
Laca
[Szerkesztve] -
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
up
-
Laca 012
őstag
Szia!
nekem már van kártyám(2915abg), csak antenna set kellene, amit ha jól olvasom 2k-ért tudsz.
Emellett a segítségét kérném bárkinek, akár neked is, aki tud segíteni lecserélni a kártya firmware-jét HP ID-s re.
Ugyanis A HP hátrányos helyzetbe hozza ügyfeleit, és a laptopjaikba csak az általuk elvásárolt és forgalmazott serial számú kártyákat engedik behelyezni, ellenben a bios letilt!!! ''104-unsupported device please removable device and restart'' Az ő elmondásuk szerint '' Ez ügyfeleink érdeke, mert mi beteszteljük azokat a kártyákat, és csak azokat forgalmazzuk, amelyek az adott paramétereketmaradéktalanul teljesítik''igen a mi érdekünk Dupla áron!!! emellett hírnévrontás az Intelnek Az INTEL név nem garancia arra, hogy a kártya azt tudja, ami az előírás??? Már átalakítót is vettem, amivel asztali gépbe lehet berakni a mini PCI-os karit.
Üdv: Laca
hp104unsupported@freemail.hu
Minő véletlen! Pont a 104. hozzászólás
[Szerkesztve] -
PLacc
senior tag
Intel Pro/Wireless 2200BG - 6.5k
-
PLacc
senior tag
fel
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
upsz
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
Már csak 2200BG van 6.5k+antennáért (0.5k), vegyétek, mert jó!!
-
PLacc
senior tag
Ma elkelt 3db.
-
PLacc
senior tag
up
-
Elrood
őstag
Engem is érdekelne 1db BG-s.
-
PLacc
senior tag
fel
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
van még pár db...
-
PLacc
senior tag
fel
-
PLacc
senior tag
uppp
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
Nincsmit, sajnálom...
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
fel
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
upsz
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
A kesze-kuszaságok miatt indítok egy új topicot, mert mostmár sikerült pár diverzitis (duplaszálas) antennát is szereznem (500pénz/db., csak kártyával együtt), és tudok rendelni Intel Pro 2200BG kártyát is szintén antennával avagy nélküle.
Intel 2100B - 4k/db:
Intel2200BG - 7k/db (antennával): -
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
még van pár db...
-
PLacc
senior tag
feeeel
-
PLacc
senior tag
upsz
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
A kesze-kuszaságok miatt indítok egy új topicot, mert mostmár sikerült pár diverzitis (duplaszálas) antennát is szereznem (500pénz/db., csak kártyával együtt), és tudok rendelni Intel Pro 2200BG kártyát is szintén antennával avagy nélküle.
Intel 2100B - 4k/db:
Intel2200BG - 7k/db (antennával):
[Szerkesztve] -
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
Boldog Húsvétot!
-
PLacc
senior tag
Van nálam most egy Intel 2200BG kártya, így rögtön vihető 6.5k-ért!
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
Hello,
Örülök, hogy bejött!
A szakadásra érdemes feltenni a rendes drivert a dell oldaláról, mert csak hekkeltelten tettük fel csütörtökön... És jobb az Inteles Proset-tel használni, mint az XP cuccával...
A melegedés normális, nem tesz kárt semmiben, de mivel ez is vesz fel teljesítményt - le is ad. -
Roxeus
tag
Hello! Király a kari, most is arról netezek, mert kaptam kölcsön egy router-t. Van egy kis probléma, ami lehet hogy nem is olyan nagy baj... Első 5percben a gép bekapcsolása után többször is megszakad a net... Most fél órája megy szakadás nélkül. Másik, ami sztem nem is hiba, hogy nagyon melegszik az alja a gépnek... Eddig ha a noti ülbe volt csak üzemi hőmérsékletű volt, most rendesen meleg... Pont ott a miniPCI slot környékén... Mekkora baj a melegedés? Mit javasolsz a szakadás elkrülésére?
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
fel
-
PLacc
senior tag
fel
-
iizi
csendes tag
Az előbb beszéltünk telefonon, jó lenne, ha ma meg tudnánk oldani.
Ciao,
Ben -
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
Nah, ma elment 2 kártya...!
-
PLacc
senior tag
fel
-
PLacc
senior tag
upsz
-
PLacc
senior tag
fel
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
OK nekem a Nyugati is meg a Moszkva is, csak tudsz vmi helyet, ahol nyugodtan szét lehet szerelni, nem kapják ki a kezedből?
Mondjuk a Westend talán nyugisabb, meg ott biztos ki lehet próbálni vhogy...
Beltéren biztos viszi 40-50m-t, ha nem árnyékol le semmi, nekem is elég rendesen fut a cégnél pár 10m-ről, ahol betonfalak mögött van az AP. -
Roxeus
tag
Nagyon messze van... Nekem úgy lenne jó, hogy legközelebb Nyugati van, Westendbe lenne a jó, másik a Moszkva tér, ahova metróval egyszerű eljutni. Petőfi híd Budai hídfője messze van, még nem is jártam ott...
A karira mondtad, hogy vállalsz garanciát. Ha tényleg beltéren olyan 30m-es körzetben jó jelerősséggel müxik, akkor nincs baj. Ha tényleg stabil meg minden, akkor kell a drágább az 54mbites... Tuti.
Sztem a Westendben van egy t-mobile hotspot... Remélem ingyenes is... -
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
fel
-
PLacc
senior tag
up
-
PLacc
senior tag
Dehogynem, ad-hoc módban... De az, hogy elviszem pár méterre a PDA-t, az nem jelerősség.
Sztem az lenne a legjobb, ha eljönnél a Petőfi híd Budai hídfőjéhez (BME), ott van hotspot, így rögtön ki tudod próbálni, hogy mit bír élesben, nem ilyen mű teszttel.
Viszont a 2200BG-t csak akkor tudom hozni, ha biztosan az kell, mert nem az enyém, és ki kell előre fizetnem. -
PLacc
senior tag
mennyetek szavazni
-
PLacc
senior tag
fel
-
PLacc
senior tag
up
-
B.attila
tag
csak antenna esetleg???
-
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
Így van a BG 54Mbites.
Antenna nélkül 6500, ezt még nem mondom biztosra vsütörtökre, mert 6-ig egyetemen vagyok, de nem jó Neked a Petfi híd budai dfője, ott van hotspot így ki is tudjuk próbálni.
Hatótáv nem változik ezeknél, sőt elvileg az 54M-esnél kisebb is lehet, ha ki akarod használni a nagyobb sávszélességet... -
PLacc
senior tag
Szal'
Intel 2100B - 4k/db:
Intel2200BG - 7k/db (antennával):
A beszerelésben továbbra is szívesen segítek, és próbagari van a kártyákra! Több db. (>3) kedvezmény, egyébként fix. árak!
Ahol ki tudjuk próbálni: Petőfi híd, Déli-Moszkva környéke.
Pár kép az antennákról:
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest