- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Lapajbacsi #3149 üzenetére
megy pü..
-
helkis
veterán
válasz
Lapajbacsi #3147 üzenetére
ha ez az út sem jönne be, de van lakásbiztosításod, akkor lehet úgy is meg lehetne oldani..
-
helkis
veterán
válasz
Lapajbacsi #3143 üzenetére
-
totya1980
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #3143 üzenetére
Nem is tudtam hogy az intel-nél van ilyen.Gondolom az asus tud valamit ha ennyire biztos benne hogy kicserélik az intel-nél.Lehet hogy nem egyedi eset.De ezt sosem értettem hogy ekkora cégek ahol több milliárd dollár az éves bevételük miért szarakodnak ilyen dolgokkal.Mennyiböl tartott volna kicserélni aztán majd ők legariztatták volna maguknak.De tuti hogy ez is csak Magyarországon megy így.Mindegy azért sok sikert aztán írjál ha van fejlemény.Nem tudom hogy van e ilyen de kéne egy ilyen károsultak foruma is biztos teli lenne.
-
helkis
veterán
válasz
Lapajbacsi #3140 üzenetére
ez érdekes lehet, kíváncsi vagyok hogy sikerült.. látható rajta fizikai elváltozás? mert akkor sajna bukta..
az order number, az a rendelési szám..
-
totya1980
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #3140 üzenetére
Szia.Nem vagyok szaki ez ügyben de ha az asus hibájából ment tönkre a proci akkor az intel miért cserélné ki?Az asus-nak kéne kártérítést fizetni ha az ő termékük miatt ment tönkre.Legalábbis a logika így diktálja.Sok szerencsét de nekem volt részem videokártya gariztatásba ahol mindenki csak hárított hogy ők nem a hibásak meg hogy nem nekik kéne kicserélni holott ott se én voltam a hibás hanem a kártya volt selejtes.Aztán amikor a fogyasztóvédelemmel fenyegettem meg őket másnap jött a hívás hogy levásárolhatom az árát.Szerintem jobban jársz ha kifizeted a 10000FT.-ot ha tutira kicserélik mert bár te abszolút nem tehetsz róla de sok macerától megkíméled magad.Amúgy egy helyen vásároltad a procit meg a lapot?Lehet hogy írtad csak nem figyeltem.Amúgy kíváncsi lennék erre a megsülésre ha megosztanád velünk.Előre is köszi és kivánom hogy valaki tudjon segíteni mert tutira idegesítő dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest