- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Lapajbacsi #3149 üzenetére
megy pü..
-
helkis
veterán
válasz
Lapajbacsi #3147 üzenetére
ha ez az út sem jönne be, de van lakásbiztosításod, akkor lehet úgy is meg lehetne oldani..
-
helkis
veterán
válasz
Lapajbacsi #3143 üzenetére
-
totya1980
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #3143 üzenetére
Nem is tudtam hogy az intel-nél van ilyen.Gondolom az asus tud valamit ha ennyire biztos benne hogy kicserélik az intel-nél.Lehet hogy nem egyedi eset.De ezt sosem értettem hogy ekkora cégek ahol több milliárd dollár az éves bevételük miért szarakodnak ilyen dolgokkal.Mennyiböl tartott volna kicserélni aztán majd ők legariztatták volna maguknak.De tuti hogy ez is csak Magyarországon megy így.Mindegy azért sok sikert aztán írjál ha van fejlemény.Nem tudom hogy van e ilyen de kéne egy ilyen károsultak foruma is biztos teli lenne.
-
helkis
veterán
válasz
Lapajbacsi #3140 üzenetére
ez érdekes lehet, kíváncsi vagyok hogy sikerült.. látható rajta fizikai elváltozás? mert akkor sajna bukta..
az order number, az a rendelési szám..
-
totya1980
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #3140 üzenetére
Szia.Nem vagyok szaki ez ügyben de ha az asus hibájából ment tönkre a proci akkor az intel miért cserélné ki?Az asus-nak kéne kártérítést fizetni ha az ő termékük miatt ment tönkre.Legalábbis a logika így diktálja.Sok szerencsét de nekem volt részem videokártya gariztatásba ahol mindenki csak hárított hogy ők nem a hibásak meg hogy nem nekik kéne kicserélni holott ott se én voltam a hibás hanem a kártya volt selejtes.Aztán amikor a fogyasztóvédelemmel fenyegettem meg őket másnap jött a hívás hogy levásárolhatom az árát.Szerintem jobban jársz ha kifizeted a 10000FT.-ot ha tutira kicserélik mert bár te abszolút nem tehetsz róla de sok macerától megkíméled magad.Amúgy egy helyen vásároltad a procit meg a lapot?Lehet hogy írtad csak nem figyeltem.Amúgy kíváncsi lennék erre a megsülésre ha megosztanád velünk.Előre is köszi és kivánom hogy valaki tudjon segíteni mert tutira idegesítő dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Jövedelem
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged