- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Stukker1987 #166 üzenetére
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy Geil memóriák voltak, amik köztudottan kényesek. Alaplapok sem szeretik őket, és akkor még össze is lettek keverve.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Stukker1987 #164 üzenetére
Hát, tri ch-nál nem mindig jött össze ez. Volt egy dual kit, és mellé szerváltam egy single modult, ami ugyan olyan típus volt, ugyan olyan chippel, és ugyan olyan specifikációkkal bírt. És nem ment a tri ch.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Stukker1987 #120 üzenetére
Na jó, de aki ilyen procit vesz, az nem csak kicsit tuningot tol a rendszernek.
H100 alá nem mennék én, azzal talán le lehet hűteni, bár néma az sem lesz.
-
gabipaci
őstag
válasz
Stukker1987 #61 üzenetére
Mindenképpen, csak összeszedem a gondolataimat, meg sajna időm az nem nagyon van, de hétvégére kanyarítok teszteket is, meg egy kis blogbejegyzést is csinálok.
Elmentem termosztátot cserélni a hétvégén, és a szerelő egy kiégett corsából adott egy hűtőt ajcsiba. (mondjuk a melót is ingyen csinálta, úgyhogy dupla öröm) Levágtam róla a tartóbakokat, és így fért be pont a tartályba csont nélkül.
Nagyon remek, nyáron sem lesz rá panaszKicsit szívtam vele, mert extra erős epoxi gyantát vettem, annak meg 6 óra a száradási ideje. % réteggel vontam be a csonkot, ahol becsatlakozik az 1/4-es csatlakozó. Jó játék volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest