- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
Dave™
nagyúr
-
kriszbon
őstag
Gyorsabbnak gyorsabb lesz az biztos, de a videokártyád se valami erős szerintem! Nem tudom hogy rengeteget gyorsulna e a gép azzal a kártyával! Hát a korrektségről nem is tudom mit mondjak, mert az ilyen procikat aranyárban adják! Ha 9-10-ért valaki meg tudja venni az már szerencsésnek mondhatja magát, a P31 lapok meg kb, 16k körül mennek az 5200 meg 20k körül, tehát neked akkor beszámította 6-ért, és ő még olcsóbban is szerzi be! Ezt szerintem neked kell eldönteni hogy megéri e! Persze ez csak az én véleményem és nem kötelező figyelembe venni!

fagy53: Szerintem ő 18-18-at gondolt, mert én is 6k-ra számoltam ki a beszámítást, és az minden csak nem korrekt! -
fagy53
nagyúr
Ha Te csinálod, a lap és a proci 35K kb. + amennyiért el tudod adni a régit. Szerintem korrekt ajánlat a kereskedő részéről, mert 4k a munkadíj, + a nagyker-kisker különbözet a lapnál és procinál, ez a biztos haszna, a 10k beszámítás tiszta lutri, ezen nem keres sokat.
Rábólintani meg tudok, mert ég és föld a két konfig!

MZsoltee: azt a 18k-t nézd át mégegyszer, ha tudsz olyan helyet ahol E5200-at és egy P31-es lapot kapok 18k-ért újonnan akkor jelezd, mert az éri meg a legjobban!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MZsoltee
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2. és 3. generációs processzorok.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)