Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A kis türelmetlen...
Amúgy ha tényleg nem fizettél rá, akkor bravó, mert jó konfig.
Windows 7-nek hasonló lesz a gépigénye, mint a Vista-nak, ahogy moonman sarkítottan mondta, hogy a Windows 7 nem más, mint a Vista frissítése, úgyhogy ez a gép elég a Windows 7-hez is.
Bár én szvsz szerint nem nForce-os alaplapot vettem volna, hanem Intel G31-es vagy G33-as (pl. GA-G33M-S2) alaplapot. -
Telefunen
őstag
válasz
üzenetére
A te esetedben valóban jobb választás az AMD, főleg a 780 chipkészlet miatt (a procik fogyasztása lényegtelen, egy C2D-t alapórajelen úgy alul lehet feszelni hogy sokkal kevesebbet egyen, ráadársul ezek a 45nm-es procik nem is nagyon esznek 65W-ot, hiába abba a TDP osztályba sorolja őket az Intel)
-
Chaser
legenda
"..E3140-t, ami 2.13 Ghz-es alap órajelen működik. Tippem az, h ez a 8x266 Mhz-es FSB-ből számolható ki. Alacsony FSB miatt a.."
"Szerintetek mekkora lesz a cache mérete? Okos döntés lenne, ha már fejlesztenek, az 1MB-t 2MB-ra növelik. FSB gondolom marad a 800 MHz?!"
Na most ha - ügyesen - rájöttél, hogy 8x266-ból jön ki az órajel, akkor nem egészen értem azt, hogy pár sorral lentebb azt kérded, az FSB 800? Ez már ellentmondás rendesen
...magadnak 
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy ha tényleg nem fizettél rá, akkor bravó, mert jó konfig.
Bár én szvsz szerint nem nForce-os alaplapot vettem volna, hanem Intel G31-es vagy G33-as (pl. GA-G33M-S2) alaplapot.