- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
fabicska #2418 üzenetére
Már eladtam a PentiumD procim, szép volt jó volt, de a Core2 könnyebben és jobban is húzható. Szóval már engem is benőtt a kóró!
Ha nagyon sajnálod a pénzt procira, akkor keresgélj valami olcsó 65nm PentiumD-t, de ujonnan már nem éri meg venni, hiszen akár egy felhúzott E2140-el is jobban jársz. Ha pedig már megvan a konfig vagy az alaplap vagy a proci topic-okban szívesen segítenek a tuning gyakorlati fogásaiban.
-
robyeger
addikt
válasz
fabicska #2411 üzenetére
Nem tudom honnan a pletyka vagy mi az alapja, de WinXP alatt is tökéletesen üzemelnek a C2D procik, mondjuk én olyan XP SP2-vel használom, ami átmegy az eredetiségi teszten és netről tovább frissíthető, ezért az origi kiadású SP2-ről nem tudok nyilatkozni. Nem tartom elképzelhetetlennek, hiszen számos más programot is frissítenem kellett, mert vagy már a dupla magnál is (PentiumD) hibázott vagy az egyesített cache tár (pl: Core2-nél) okozott neki további problémát, ilyenek a Zonealarm, Nero, UltraISO, Total Commander és az antivírus progik, ezekből érdemes friss verziókat beszerezni.
-
robyeger
addikt
válasz
fabicska #2411 üzenetére
Nem tudom honnan a pletyka vagy mi az alapja, de WinXP alatt is tökéletesen üzemelnek a C2D procik, mondjuk én olyan XP SP2-vel használom, ami átmegy az eredetiségi teszten és netről tovább frissíthető, ezért az origi kiadású SP2-ről nem tudok nyilatkozni. Nem tartom elképzelhetetlennek, hiszen számos más programot is frissítenem kellett, mert vagy már a dupla magnál is (PentiumD) hibázott vagy az egyesített cache tár (pl: Core2-nél) okozott neki további problémát, ilyenek a Zonealarm, Nero, UltraISO, Total Commander és az antivírus progik, ezekből érdemes friss verziókat beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- CREALITY Ender-3 V3 KE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest