- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
fabicska #2418 üzenetére
Már eladtam a PentiumD procim, szép volt jó volt, de a Core2 könnyebben és jobban is húzható. Szóval már engem is benőtt a kóró!
Ha nagyon sajnálod a pénzt procira, akkor keresgélj valami olcsó 65nm PentiumD-t, de ujonnan már nem éri meg venni, hiszen akár egy felhúzott E2140-el is jobban jársz. Ha pedig már megvan a konfig vagy az alaplap vagy a proci topic-okban szívesen segítenek a tuning gyakorlati fogásaiban.
-
robyeger
addikt
válasz
fabicska #2411 üzenetére
Nem tudom honnan a pletyka vagy mi az alapja, de WinXP alatt is tökéletesen üzemelnek a C2D procik, mondjuk én olyan XP SP2-vel használom, ami átmegy az eredetiségi teszten és netről tovább frissíthető, ezért az origi kiadású SP2-ről nem tudok nyilatkozni. Nem tartom elképzelhetetlennek, hiszen számos más programot is frissítenem kellett, mert vagy már a dupla magnál is (PentiumD) hibázott vagy az egyesített cache tár (pl: Core2-nél) okozott neki további problémát, ilyenek a Zonealarm, Nero, UltraISO, Total Commander és az antivírus progik, ezekből érdemes friss verziókat beszerezni.
-
robyeger
addikt
válasz
fabicska #2411 üzenetére
Nem tudom honnan a pletyka vagy mi az alapja, de WinXP alatt is tökéletesen üzemelnek a C2D procik, mondjuk én olyan XP SP2-vel használom, ami átmegy az eredetiségi teszten és netről tovább frissíthető, ezért az origi kiadású SP2-ről nem tudok nyilatkozni. Nem tartom elképzelhetetlennek, hiszen számos más programot is frissítenem kellett, mert vagy már a dupla magnál is (PentiumD) hibázott vagy az egyesített cache tár (pl: Core2-nél) okozott neki további problémát, ilyenek a Zonealarm, Nero, UltraISO, Total Commander és az antivírus progik, ezekből érdemes friss verziókat beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest