Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
Először is a Pentium D már tudják az EIST energiagazdálkodást, ezért semmi szükség a manualis underclocking-ra. Be kell kapcsolni az EIST-et mind a BIOS-ban, mind a Winben és terheletlen állapotban le fogja ejteni a Vcore 0,8V-ig. Ha pedig az alaplapi ventillátor fordulatszámát dinamikusan hozzá állított a proci hőmérsékletéhez, akkor a venti rpm-je is követni fogja a cpu terheltségét. (Netezkés közben a légy cümmögését is hallhatod, játék közben pedig úgy is magával ragad a game izgalama
)
Ha pedig ennyire szkeptikus vagy az Intel-el szemben, miért nem beszéled rá a haverod egy X2-re?
(vagy várjon még egy kicsit a Pentium D 9xx sorozatra...)
[Szerkesztve] -
Kami11
őstag
válasz
raszputyin
üzenetére
Nem hiszem, hogy az a 0,025 V teszi tönkre a gazdaságot amit pluszban adok neki!

A tuning pedig kell, mert botorság nem kihasználni azt a pluszt ami benne szunnyad a prociban! Szerintem. Persze nem vagyunk egyformák és ez így van jól!
-
Kami11
őstag
válasz
raszputyin
üzenetére
Ez érdekes felvetés, ilyen kérdéssel még nem is találkoztam!

Személyszerint a feszültséget emelni szoktam, nem csökkenteni
a tuning miatt, de ha van valakinek ezirányú tapasztalata az ossza meg, engem is érdekel az ötlet -persze csak érdekesség szintjén!

-
hobizoli
nagyúr
válasz
raszputyin
üzenetére
Ki kell probalni
hobizoli
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- AMD Ryzen 5 5600G eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Extrém jóárasítva!!! i3-i5-i9 procik a fa alá karira!!!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

a tuning miatt, de ha van valakinek ezirányú tapasztalata az ossza meg, engem is érdekel az ötlet -persze csak érdekesség szintjén!