Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
robyeger
üzenetére
Ez a 0,8V hogy is jött ki?
Nálam bios szerint 1,4125V a feszültsége amit beállítok a proccnak, EIST be, C1 be, 64 Bit be a procin a biosban, majd winben a minimális energia gazdálkodás kiválaszt (ha jól emléxem ezt kell választani, mert mintha ezt olvastam volna már vhol
), és utánna a feszt max 1,28V -ra ejti vissza. Természetesen terhelésnél 1,39-1,4 V-ot ad a procinak. Idle-ben visszaveszi az órajelet 3500-ra 4000 -rőll.
Ja, mert ugye 4000-re van húzva a kis 3,2- es 640-es.
Vagy emiatt nem megy lentebb a fesz értéke? 
Esetleg Dual -core esetén teljesen mások az EIST működési hatásai? Jobban leveszi a feszt, mint a 6xx sorozatnál?
[Szerkesztve] -
raszputyin
senior tag
válasz
robyeger
üzenetére
Szerintem a Pentium D 820 kiváló választás (ár/teljesítmény).
Nem lángot lobbantani jöttem, de szvsz az jelenleg egyetlen egy Intel-gyártotta (asztali) PC-alkatrész, amit bármi körülmények közt értelmes lehet megvenni
Nem tudtam, hogy ennyit haladt a Speedstep, köszi, majd utánanézek.
Az offomat inkább a céltopicban helyezem el (Intel vagy AMD).
szerk.: Te azért olvasd el sztem, talán sikerült artikulálnom mások nevében is, hogy miért vagyunk ''AMD-fan''-ek
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Filmvilág
- Bestbuy játékok
- World of Warships
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- iPhone topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nálam bios szerint 1,4125V a feszültsége amit beállítok a proccnak, EIST be, C1 be, 64 Bit be a procin a biosban, majd winben a minimális energia gazdálkodás kiválaszt (ha jól emléxem ezt kell választani, mert mintha ezt olvastam volna már vhol
), és utánna a feszt max 1,28V -ra ejti vissza. Természetesen terhelésnél 1,39-1,4 V-ot ad a procinak. Idle-ben visszaveszi az órajelet 3500-ra 4000 -rőll.
Vagy emiatt nem megy lentebb a fesz értéke?