Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
Attól függ mire akarod használni.
60000 forintot szerintem mostanság pazarlás kiadni procira.
Ha játékra és álltalános otthoni célokra akarod a gépet akkor vegyél valami D9xx-as procit ,alaplappal eggyütt itt a fórumon.
Most mindenki meg van őrülve a conróért és szemtelenül alacsony árért szabadul meg a pentim D8xx-D9xx sorozattól.
Ahogy itt [link] is kiderült , egyenlőre felesleges lenne lecserélni a pentium D és AMD X2 procikat.
Ez a megállapítás csak akkor igaz,ha tisztán a gazdaságosságot vesszük figyelembe.
A meglátásom az ,hogy vegyél használtan egy D930-940-et valmi 945-955 csipszettes alplappal.Szerintem 60.000 forintbó kijön és a plussz pézt pedig fordítsd inkább 2x1024 MB jó minőségü memóriára,esetleg csendes ,hatékony hűtésre.
Ahogy én olvasgatom a conrós topikot ,elég drága és beszerezhetetlen a proci,a jó alaplapról nem is beszélve.
Nagyon kíváncsi lennék mennyit buktak azok az emberkék akik X2ről esetleg pentim D-ről váltottak Conróra???
Nem mondom,ha most áldoznék új gépre és nem lenne otthon gépem amit el kellene passzolni akkor valószínű,hogy én is egy E6400-et vennék,de csak is ebben az esetben.
Nem akrok senkit elkeseríteni de kb 1 év múlva már az alaplapokba DDR3-as memóriát és PCI Express 2-es csatoló felületű VGA kártyákat fogunk szűrni.
Ezért érdemes elgondolkozni az esztelen ''pénzkidobós'' fejlesztéseken.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest