- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Tesztlehetőséget keresek. Van egy P55-ös mini-ITX alaplapom, benne egy i5-760 és némi memória. Nem indul, de nem tudom sajnos hogy a proci vagy az alaplap a ludas. Keresek valakit, akinél ki tudnám próbálni a lapot másik procival, vagy a procit másik lapban. Olyanra lenne szükségem, akinél a táp, a procihűtő és a VGA is adott. Dél-Pest vagy a belváros lenne jó. Köszi
-
Pista0001
addikt
Nálam i5-760 van, a hiba a következő: egyik napról a másikra nem indul. Végigszámolja az elején a RAM-ot, és nem lép tovább. Nem volt előtte jó ideje piszkálva a proci, de én is valami ilyesmi hibára gyanakszok. Szerinted is esélyes?
-
Pista0001
addikt
válasz
Trebron09 #11554 üzenetére
és mpierre: semmi tuning nem volt, a RAM 1333-on ment 1,5 volton, a prociban is minden alapon, mellesleg vízzel hűtve. Már elpakoltam ezt a gépet költözéshez, de majd még kipróbálom egy modullal.
Mivel teljesen elakad, a BIOS-ba sem tudok belépni. BIOS resetet próbáltam, nincs változás. Az a durva, hogy egyik nap ment hiba nélkül, este lekapcsoltam, másnap meg ez...
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Van egy i5-760-anom DFI MI P55-T36 deszkában, 2×4 GB Gskill rammal. Egyik napról a másikra jött egy hiba. Indítás után a memória ellenőrzés végénél elakad. Végigszámolja a 8 GB-ot, de nem lép tovább a SATA eszközökre. Az alaplap hibakód kijelzője 3C-nél áll meg, ez a kézikönyv szerint memória hiba. Kipróbáltam 2×2 GB CSX rammal, ugyanaz, és mindkét modul pár hibátlanul megy a másik gépemben. Mivel a memória vezérlő a prociban van, ezért gondoltam, hogy ott lehet a hiba. Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest