- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
válasz
elfelejtette #299 üzenetére
Ezt értem. Akkor úgy kérdezem hogy 1366(i7 9xx) vagy 1156 (ami ugye i5 és i7 8xx seria).
Melyik lenne a jobb választás, ha már az ember hosszútávon gondolkozik ? -
Ybron
senior tag
válasz
elfelejtette #297 üzenetére
Értem már. Köszönöm a segítséget. Itthon 8xx 1366 procit még nem lehet kapni ? HA hosszabb távon melyik érné meg jobban, i7 9-es széria vagy i5 (i7 8xx) ?
-
Ybron
senior tag
Nah, most látom hogy hülyeséget írtam azzal kapcsolatban hogy van x58(1366) lapok között ami viszi a két csatornát, de a kérdés többi része még mindig adott
-
Ybron
senior tag
Hello.
Le vagyok maradva egy kicsit. Most akkor a P55 (LGA1156) lapokba jók az i7 procik. A P55 be meg ddr3(kétcsatorna) kell. Az a kérdésem hogy akkor viszi kétcsatornás ramokkal is az i7-tett a P55 lap ? CSak mert ugye x58 kellett a 3 csatornás és lehet akkor félreolvastam hogy i7-hez 3 csatornás ramok kellenek. Vagy ez most lap függő ? Mert ahogy néztem van olyan 1366(x58) lap amibe két csatornás ram kell. Valaki világosítson már fel légyszi
Ahogy írtam is le vagyok maradva, szóval elnézést a hülye kérdésemért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest