- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Sajjaj #11634 üzenetére
Nálad a pont! Tényleg bekapcsoltam, viszont olyan minimálisat húztam rajta (150BCLK), nem igazán kéne gondot okoznia. Elsősorban a hőmérséklet miatt, így terhelés alatt 60 fölé nem megy, aminél már nyugodt szívvel használom. Ahogy olvasom a másik fórumot is, a haswell-el ugyanez a probléma. Nem hiszem, hogy azért, mert nem lehetne megoldani...
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Sajjaj #11632 üzenetére
Megnezem majd massal is, mert egy ideje figyelem, es olyan jatekoknal, ahol nem megy mind a 4 mag, az egyik mindig irreálisan nagy erteket mutat.. Most 150x22-n hasznalom, egyreszt azert, hogy minden energiatakarekossagi funkcioja működjön, masreszt azert, mert 3.8 ghz-n is jatektol fuggo, de pl Bf4 alatt is 70 fok koruliek a magok. Egy noctua c14-el nem igazan meleg szobaba..
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Sajjaj #11619 üzenetére
Az esetek 90%-ban játszok rajta. Néha konvertálom a videókat a telefonra, mert így kevesebb helyet foglal.Viszont én régi motoros vagyok, és még bennem van, hogy minél gyorsabb a processzor, annál több az fps. Meg az a majdnem 50%-os teljesítménykülönbség, ami van az alap, és az emelt órajel között teljesítményben, piszkálja a fantáziám!
-
CirrMee
addikt
válasz
Sajjaj #11595 üzenetére
Korábban egy valami (súlya és kidolgozása alapján prémium) LC Power 420W -os volt, most egy Corsair CX-600 -as. Ócska tápokból kinyírt 550W -ig mindent...
8pin: az LC nem rendelkezett ezzel, így abban az időben csak 4pin ment. A Corsair rendelkezik vele, be is van kötve. Soha nem throttlingolt a 4pin -essel sem anno. Egyszer láttam ilyet, de akkor a gyári ócska hűtő volt az oka.
Szerintem esélyes, hogy ott a lap nem tud több kakaót adni a procinak, a P7P55D -s lapomnak azért jóval durvább tápolása van a proci felé, mint a tiednek.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Sajjaj #11587 üzenetére
Ne haragudj, nem tudom mi az az ibt..
Nálam stabilan megy 4 ghz-et, csak olyan mértékben melegszik, amit már nem szívesen nézek. Játékok alatt most hűvösebb, de nemsokára itt a nyár.. 70°-al már elégedett lennék, de nálam linx alatt inkább 80°. Egyébként én a biosban kikapcsoltam, így nem vettem észre, hogy visszavenné az órajelet megy, majd melegszik.. Kezdetektől fogva többet vártam a Noctuától, lehetséges, hogy jobb hűtést kell vennem.. A teljesítmény 4 ghz-en többé-kevésbé kétszeres, mint az előző procimmal..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 3
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest