Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.Van valakinek ES xeon v4-es procival kapcsolatba tapasztalata?Jövő hónapba szeretnék egyet venni Ebay-röl(2630v4 vagy 2650v4).A kína azi egyik nap azt írta hogy a gigabyte soc force alaplapba megy az f22-es biosal a màsik nap azt írta hogy csak az asrock lapokba megy.Vagyis megy a gigàba de nem a stepping 0-às.Legalàbbis ezt hàmoztam ki.A vàlaszokat,linket előre is köszi.
-
válasz
westlake
üzenetére
Már másodszor kérdőjelezel meg!Nagyon jól tudom hogy melyik proci mit tud és hogy mi mire való!Valószínű hogy nem játékra lesz mert akkor nem adtam volna el a skylake konfigomat.Különben meg lehet hogy azért nem veszek 5960x-et mert nincs rá keret.Most csak ilyen kategóriába tudok gondolkozni.
-
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Sehol semmi.Talán majd eszükbe jut.Köszi azért.
-
válasz
westlake
üzenetére
Az alaplap amibe használom egy gigabyte x99 soc force.M.2-es ssd úgyhogy az m.2-es csatlakozóba használom.Gondoltam hogy nincs köze a procinak de valamiért mégse engedi a memóriát húzni.A proci meg nem volt vészesen drága pont az 5930k fele, de most erre volt keret aztán majd egy 5960x ha összejön.
-
Sziasztok.Most léptem be a klubba egy x99-es konfigurációval.
Alaplap:Gigabyte x99 soc force
Proci:xeon e5-2630v3 ES
memóri:4x4Gbyte kingston hyperx fury 2133/cl14
ssd:Samsung SSD SM951 128GB
Lenne pár kérdésem.A memóriát lehet húzn? Mert én nem találtam vagyis nem engedtte.Gondolom a xeon proci miatt.Mert az előtte lévő 1151-es konfigba 1.4v-on 2800-at mentek.A másik hogy az m.2-es ssd kb fele akkora sebességet tud mint az előző lapba.Nem találtam semmit a bios-ba amit át tudnék állítani ez ügybe.AHCI mód azt annyi.Lehet hogy lesz pár idióta kérdésem amiért előre is bocsi.A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Xeon E-2146G / Beszámítás OK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest