- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Egy óra, két rendszer
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolaMan
tag
válasz
lockdown90 #6443 üzenetére
Én szoktam gyártani mindenféle egyedi tápkábeleket/átalakítókat, stb.
Ha még nem oldódott meg, akkor írj rám.Egyébként CPU 8pin -> 2x 8pin azért nem túl előnyös, mert akkor le vagy korlátozva kb 2x 120W-ra, ami pl még stock-on hajtott sokmagos xeonoknak is kevés és be fog égni a csatinál valamelyik oldalon.
A szétosztás helyett én az egyik szabad VGA 6pin csatiról szoktam átalakítani CPU 8pin-re (az simán átvisz 220W-ot stabilan) -
ZolaMan
tag
válasz
MasterDeeJay #6439 üzenetére
Igen, bocs emlékezetből írtam és eggyel elcsúsztam a számozással.
De visszakerestem és itt részletesen le is írtam a problémát githubon (Zorg33):
https://github.com/freecableguy/v3x4/issues/3Tehát a lényeg, hogy az E7 v3-ból létezik olyan korai ES, aminek még 306F2 a kódja, azokkal elvileg még működik a turbo unlock, viszont az fehér holló. Az F3-mal, amik nekem vannak már nem megy. Ahogy githubon is leírtam, első terhelésnél "visszazökken" a proci a standard szorzókra, előtte még meg van zavarodva, tehát látszik, hogy valamit reagál az EFI driverre, de nem tartós.
-
ZolaMan
tag
válasz
MasterDeeJay #6423 üzenetére
sajnos nem megy... már próbáltam.
Csak a 306F1-ekkel megy (erről találtam infót), F2-vel és attól felfelé nem (ezt meg én próbáltam).
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. -
ZolaMan
tag
válasz
MasterDeeJay #6412 üzenetére
Nekem van egy pár v2/v3/v4 E7-es gépem is
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest