- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolaMan
tag
válasz
lockdown90 #6443 üzenetére
Én szoktam gyártani mindenféle egyedi tápkábeleket/átalakítókat, stb.
Ha még nem oldódott meg, akkor írj rám.Egyébként CPU 8pin -> 2x 8pin azért nem túl előnyös, mert akkor le vagy korlátozva kb 2x 120W-ra, ami pl még stock-on hajtott sokmagos xeonoknak is kevés és be fog égni a csatinál valamelyik oldalon.
A szétosztás helyett én az egyik szabad VGA 6pin csatiról szoktam átalakítani CPU 8pin-re (az simán átvisz 220W-ot stabilan) -
ZolaMan
tag
válasz
MasterDeeJay #6439 üzenetére
Igen, bocs emlékezetből írtam és eggyel elcsúsztam a számozással.
De visszakerestem és itt részletesen le is írtam a problémát githubon (Zorg33):
https://github.com/freecableguy/v3x4/issues/3Tehát a lényeg, hogy az E7 v3-ból létezik olyan korai ES, aminek még 306F2 a kódja, azokkal elvileg még működik a turbo unlock, viszont az fehér holló. Az F3-mal, amik nekem vannak már nem megy. Ahogy githubon is leírtam, első terhelésnél "visszazökken" a proci a standard szorzókra, előtte még meg van zavarodva, tehát látszik, hogy valamit reagál az EFI driverre, de nem tartós.
-
ZolaMan
tag
válasz
MasterDeeJay #6423 üzenetére
sajnos nem megy... már próbáltam.
Csak a 306F1-ekkel megy (erről találtam infót), F2-vel és attól felfelé nem (ezt meg én próbáltam).
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. -
ZolaMan
tag
válasz
MasterDeeJay #6412 üzenetére
Nekem van egy pár v2/v3/v4 E7-es gépem is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest