- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
Visszavettem órajelet és jobb időzítéstől még jobb lett a minimum és átlag FPS maximum az igaz rosszabb Hitman Absolutionba Szóval én maradok 1067Mhz en a ramokkal köszi a választ remélem nem tettem nagy kárt memóvezérlőben vagy északi hídban sajna 60-70 fokos igaz MX4 + mini léghűtés van rajta
-
subaruwrc
félisten
3000mhz felejtő stabilan x99-re.
2667-ig bezárólag tudom javasolni, 5xxx szériánál inkább alatta főleg 32gb ram mellett mondjuk.ring ratiot én nem nagyon bántanám de ha van kedved kísérletezni 3200-3600 között lehet valami
magok közötti kommunikációért felelős busz órajele,de nem hiszem h érzékelhető gyorsulást okoz
-
ffodi
veterán
Ha nem látja az összes RAM-ot (ebben a esetben), akkor vagy kevés a fesz és/vagy túl szűk az időzítés, vagy egyszerűen az IMC-d nem bírja az iramot.
RAM és Uncore (cache) tesztelésére ezek mellett a Hyperpi-t (32M) érdemes még használni, valamint CPU tesztre az Asus RealBench-et.
Pasztázás szerintem maradni fog.
-
ffodi
veterán
A 3200 MHz az valóban a vége, felette felejtős a legtöbb esetben.
tRFC-t érdemes állítani, minél alacsonyabb, annál gyorsabbak lesznek a RAM-műveletek. Viszont vigyázz, mert a túl alacsony érték hatására egyáltalán nem fog bootolni, és lesz egy kis tartomány, ahol instabil lesz. 300-as érték alá érdemes belőni, ha megy. (1,35V mellett 3000-3200 MHz-en 225-250 már elég jó értéknek számít.)
Ezeknél a prociknál a 4,2-4,4 GHz a plafon 24/7-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- VoLTE/VoWiFi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest