Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Köszöntem neked is!
Amit fentebb írtam, hogy 3200 esetén csak 28 GB-ot lát a 32-ből, arra van valami magyarázat?

280-as tRFC-vel több tesztet lefuttatva stabil volt, ugyanakkor tudom, hogy ezeket a teszteket több órán keresztül érdemes futtatni, tehát ebből messzemenő következtetéseket nem akarok levonni.
Azt megkérdezhetem, hogy AIDA64-en, Prime95-ön, illetve LinX-en kívül van még olyan tesztprogram, amit nyugodt szívvel ajánlotok tuning kitesztelésére vagy az imént említett három alkalmazás bőven megfelel?Egyébként gondolkodtam még a most megjelenő Coffee Lake-n, viszont többek között, mivel Broadwell-E esetén még forrasztott a kupak, inkább emellett döntöttem, plusz eléggé ódzkodtam a delideltetéstől.
Tudom, sok minden megtörténthet, meg senki sem jövőbe látó, de az Intel későbbiekben is erőltetni akarja majd ezt - ahogy egy régebbi kommentedben írtad - a mainstream vonalon "jól bevált" pasztázást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Nem már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bitcoin topic
- Battlefield 6
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest