- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Első körben, mikor a RAM-okat állítottam be, illetve teszteltem, akkor 1V-ról indítottam. 1,08V-al még fagyott. Egyelőre 1,16-ot adtam a VCCSA-nak, azzal minden teszt probléma nélkül lefutott. Általában 12 órát adok egy-egy tesztnek, tudom, sokak szerint ez "enyhe" túlzás, de nem akarok semmit a véletlenre bízni (igaz, így is lehetnek instabilitási problémák a későbbiekben), előző rendszeremnél is így jártam el.
Most is előfordult párszor, hogy Prime 7-8 óra után dobott hibát.
Egyébként jól írjátok, a legtöbb feszültségi értéket, ha AUTO beállításon hagyom, akkor a lap előszeretettel "túlnyomja" azokat, néhány esetben nem is kevéssel.
Ha már itt tartunk, esetleg egy-két feszültségi érték beállításában kérhetnék segítséget? Csak mert, van egy pár olyan köztük, amivel még nem találkoztam vagy nem tudom, hogy micsoda, éppen ezért nem is nyúltam hozzá.
Az egyik ilyen a "CPU DDR OC1 Voltage", amelyből még ezen kívül van OC2 és OC3 véggel rendelkező. Ezeket AUTO-n hagytam, mert lövésem sincs micsodák, neten sem találtam ezekkel kapcsolatban semmi érdemlegeset, valamint sem a BIOS, sem pedig az AIDA64 nem írja, hogy adott beállításokon mennyire lövi be a lap.
A másik pedig a "CPU VCCU Voltage" lenne. Ennél írja, hogy 1V a default érték, viszont itt is az a para, hogy nem írja, hogy az általam eszközölt beállítások hatására mennyire állítja. Gyanítom az 1V kevés lenne neki.
Ha így jobban átláthatóbb, ezekről lenne szó. A képet nem én csináltam, a KitGuru-ról loptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged