Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Pedig minden tekintetben egy X99 jóval időtállóbb és jobb megoldás mint egy Z170 konfigba tenni. Márcsak ugyan azon az áron jobban felszerelt lapot kapsz egy X99-nél több funkcióval. BF3-ban most hogy 4930K-ra váltottam alsó fpsben +5-10fps és akkor csak alapon megy a cpu! Nekem ez még bőven jó lesz majd a köv high end generációig!
Ha neked fontos az igp akkor vegyed azt! -
MPowerPH
félisten
Jah.. .Azert en kihozok Neked egy rendszert, ugyan olyan minosegben, ugyan azon az aron. Nem tudom a 150 jurot honnan szedted. A tobblet fogyasztas pedig betudhato a +2 magnak. 4.4Ghz pedig boven sok meg a mai napig minden game alatt, nem kell tobb MHz. Azt meg az 5820K is hozza. Onnantol pedig mindegy, milyen cpu van a gepedben. A forrasztott IHS pedig jo dolog, a nelkul itt borulna minden. Egyebkent nem tudom milyen teszteket neztel, en nem ezt lattam. Volt egy irrealis youtube-os video, de arrol aki ert hozza, egybol lejohetett, hogy kamu. A tobbi oldalon mas a helyzet, es ott meg csak ki sem egyenlitettek az 5820K orajel hatranyat. Realisan van kozottuk 300MHz maximum. Defaulton meg 800....
A Z170 melyik ujdonsagatol kell hanyatt vagodni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kozben nalam is beerett a rendszer, vegre kiszenvedtem, mert a lap is ugy akarta. A 125-os strap miatt a kov. lepcso mar 3250MHz lenne, amit nem tudnak a ramok, leven Hynix van rajta. Kicsit varok, most alakul a ddr4 piac, aztan veszek valami uj szerias samsungal szerelt kittet, azok mennek 3.6GHz-t is, igaz CL18-on.
-
gyiku
nagyúr
szemelyre szabott ajanlatom sasra vonatkozott, neked ha masok az igenyeid, mast veszel.
amugy ahogy nezem arban csak a lapokban van elteres, cpu majdnem egy aron megy, ram ugyanaz, de egy rendes lap a skylake ala is 70k-nal kezdodik.
csak kivancsisagbol: milyen vga-t hajt ki jobban a 6700k, mint az 5820? mert szerintem vga limites lesz mindegyik, ha single cardrol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha neked fontos az igp akkor vegyed azt!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)