Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Z10N

veterán

válasz MasterDeeJay #6829 üzenetére

"Soha nem nézem a tényleges feszt, kínai lapokon gyakori hogy baromságot ír volt hogy 2v-ot."
    Pedig ugye az offset magaban sokat nem jelent. Amugy a 2V nem hulyeseg, mert annyit kap a proci (1,8V default), de a magok mar csak fele annyit.

"-70-70nél lejjebb nem szoktam mert nehéz tesztelni. Ez meg munkagép lesz, stabilítás szempont."
    Pont azert kerdeztem, hogy mennyire stabil es milyen orajel/fesz mellett.

"Nem.szoktam véresen komolyan alulfeszelni, bár ezt a 18magost kellene."
    Mondjuk a 70mV mar azert komoly, bar kerdes, hogy mennyibol. A ffs drivernel 100/100 a max ahogy nezem. Forumokon 20/20-t lattam, hogy a legtobb proci tudja.

"Edp limitet 2643v3-asnál láttam de az kazán 135w ez meg csak 120w azaz elöbb dobja be a proci a limitet mint a lap."
    Az meddig emelte a szorzot? Amugy lattad, hogy mar adja is elfele a delikvens, csak nyereszkedni vette meg. Igen, 120W-nal ott a proc fog elobb, azert is kerdeztem.

"i7 nél el tudom képzelni hogy van limit mert azok zabálnak rendesen és unlocked a tpdjük."
    Furcsa mod azoknal pont ki lehet kapcsolni, illetve ki lehet tolni (sajat felelosegre).

"Matx kínaiban most van egy 4655v3 ami 135w és már alapon 3ghz all core turbós, szépen megy, most az a chia farmolós gép, vrm jól bírja nincs limitje pedig dolgozik 24/7."
    Az pont neztem tegnap a multkori beszelgetesunk utan. 6/12 135W. Nah, csak nem tea levelet taposol? :DDD TU akkor nincs is rajta?

Új hozzászólás Aktív témák