- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
MasterDeeJay #6829 üzenetére
"Soha nem nézem a tényleges feszt, kínai lapokon gyakori hogy baromságot ír volt hogy 2v-ot."
Pedig ugye az offset magaban sokat nem jelent. Amugy a 2V nem hulyeseg, mert annyit kap a proci (1,8V default), de a magok mar csak fele annyit."-70-70nél lejjebb nem szoktam mert nehéz tesztelni. Ez meg munkagép lesz, stabilítás szempont."
Pont azert kerdeztem, hogy mennyire stabil es milyen orajel/fesz mellett."Nem.szoktam véresen komolyan alulfeszelni, bár ezt a 18magost kellene."
Mondjuk a 70mV mar azert komoly, bar kerdes, hogy mennyibol. A ffs drivernel 100/100 a max ahogy nezem. Forumokon 20/20-t lattam, hogy a legtobb proci tudja."Edp limitet 2643v3-asnál láttam de az kazán 135w ez meg csak 120w azaz elöbb dobja be a proci a limitet mint a lap."
Az meddig emelte a szorzot? Amugy lattad, hogy mar adja is elfele a delikvens, csak nyereszkedni vette meg. Igen, 120W-nal ott a proc fog elobb, azert is kerdeztem."i7 nél el tudom képzelni hogy van limit mert azok zabálnak rendesen és unlocked a tpdjük."
Furcsa mod azoknal pont ki lehet kapcsolni, illetve ki lehet tolni (sajat felelosegre)."Matx kínaiban most van egy 4655v3 ami 135w és már alapon 3ghz all core turbós, szépen megy, most az a chia farmolós gép, vrm jól bírja nincs limitje pedig dolgozik 24/7."
Az pont neztem tegnap a multkori beszelgetesunk utan. 6/12 135W. Nah, csak nem tea levelet taposol?TU akkor nincs is rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Diablo IV
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Megújult a PROHARDVER!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest