Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Igen, ezek sajnos nem jutottak eszembe, pedig nem ez az első alkalom, hogy valamilyen géphibával találkozom.
#5589 atidzsiforc
Ez a kártya egy EVGA GTX 970 FTW. Nem ért hozzá másik PCI-E sínhez. Egyelőre úgy néz ki, hogy a kártyának van valami baja. Ma fogom egy másik gépben is kipróbálni, hogy ott ad-e képet.Egyébként érdekes volt a tegnap esti próba, mert amikor bent volt a GTX 970 és úgy indítottam a gépet, hogy a kártya tápkábeleit sem csatlakoztattam, akkor vagy csak próbált felpörgetni a ventilátorokat, vagy maximum pörgette őket. Nem tudom mi befolyásolta ezt. Képet viszont nem adott, se Display Porton, se DVI-on. Amikor meg bedugtam a VGA tápokat a kártyára, akkor meg meg se nyikkant a gép.
Ha érdekel titeket, akkor megírom, hogy mi lett az eredménye a próbának a másik gépben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Napelem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő