- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem hagytam le. Rakd a gepre a fogyasztasmerot, es nezd meg mit eszik prime alatt, meg real bench alatt. En megtettem....
Hiaba hiszed azt, hogy tudod huteni. Akkora belso ho keletkezik, hogy megsuti sajat magat. Nem azonnal, de akar rovid ido alatt is bekovetkezhet. Es onnantol jon a szivas, a golden cpu-bol lesz egy atlagon aluli darab. Es akkor meg olcson meguszod...Nekem ez elott volt nem egy-ket platformom. A maximalis teszthossz az 30 koruli IBT volt.(E8400-nal meg Prime) A tobbi a napi hasznalat. Nem voltak stabilitasi problemaim. Szoval ki hogy csinalja. Ha ismered, hogy skalazodik a chip a plusz feszre, akkor akar kiszamolhato, hogy mennyi kell neki 24/7-re. Plusz 0.01v, a biztonsagi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest