Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felraktam a frissítést, pontosabban elindítottam windows alatt és látszólag nem csinált semmit, újraindítás után végigment egy loading csík. Aztán windows alatt azt írta nincs TPM chip de lehet le is volt tiltva, csak most az intel videókártyával nem tudok belépni a biosba, lehet le volt tilva. Később majd megnézem.
DarthSun
Érdemes beszerezni egy ch314a írót, aztán végig tudod próbálni a biosokat.
Régen építettem passzív gépeket. pl Sempron 140-es unlocked x2-re alulfeszelve zalman 9700-assal ment 24/7, akkoriban ez vitte a prohardver minecraft szerverét. 40-50w volt gyárilag és alig melegedett.
Quickcpu progival tudod állítani windows alatt is a TDP-t, szóval all core hack biossal is tudsz csinálni halk profilt ha leveszed a Performance TDP értékeket, aztán amikor kell akkor meg feltolod. Meg persze azt hogy meddig turbózzon időben.
Ha leveszed a TDP-t akkor gyengébben fog turbózni, de alulfesz amúgy is ajánlott ezeknél. -50mv/-50mv cpu/uncore amit eddig nálam mind stabilan tudott, ennél lejjebb már lutri. A kevesebb fesz miatt ugyan annyit eszik de jobban fog turbózni.
Procit innen rendeltem: [link]
Biztos hogy alulfeszelem ameddig csak lehet. Aztán turbózik amennyit tud de szerintem max 3ghz körül lesz all core.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest